Haberler

Batman Sağlık Turizm Toplantısına TÜRSAB Katılma Kararı Aldı

Güncelleme:

Batman'ın tanıtılması amacıyla oluşturulan Sağlık Turizmi toplantısına TÜRSAB katılma kararı aldı.

TÜRSAB, Batman'da düzenlenecek olan Sağlık Turizmi toplantısına katılacak.

Batman'daki kamu kurum ve kuruluşlarının da destek verdiği Sağlık Turizmine TÜRSAB'dan da destek geldi.

Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy Başkanlığında yapılacak 'Sağlık Turizmi' konulu toplantıya TÜRSAB Sağlık Turizmi Komitesinden Sorumlu Başkan Danışmanı Bülent Akarcalı ile TÜRSAB Sağlık Turizmi Komitesi Başkan Yardımcısı Enver Afanyalı da katılacak.

Daha önce Belediye ve Sağlık Müdürlüğü'nde yaptıkları toplantıda sağlık turizmini masaya yatırdıklarını belirten Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı; "Batman, her geçen yıla oranla sağlık turizminden daha fazla payını alıyor. Otellerimizde doluluk oranının büyük bölümünü sağlık turizmi için Erbil, Duhok ve çevresinden gelen konuklar oluşturuyor. Bazı kurum ve kuruluşlarımız ile özel hastane temsilcilerimizin de yer alacağı toplantıda eski Sağlık Bakanı ve TÜRSAB Sağlık Turizmi Komitesinden Bülent Akarcalı ile TÜRSAB Sağlık Turizmi Komitesi Başkan Yardımcısı Enver Afanyalı'nın da yer alacak olmasını önemsiyoruz. Sağlık turizminde Batman'ın daha da ilerlemesi için Sağlık teşkilatı ve otellerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Bülent Akarcalı Şevket Aksoy Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title