Haberler

Başkan Yılmaz, Ödüllü Tesiste Protokol Üyelerini Ağırladı

19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde "Gençlik Yürüyüşü"ne katılan protokol üyeleri yürüyüşün ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği "Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi-Kampı" tesislerinde Büyükşehir Belediye...

19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde "Gençlik Yürüyüşü"ne katılan protokol üyeleri yürüyüşün ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği "Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi-Kampı" tesislerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın konuğu oldular.

Başbakanlık tarafından proje ödülü verilen ve engelli vatandaşların eğitim, dinlenme, konaklama, rehabilitasyon gibi çeşitli imkanlardan yararlanacağı, özel cihazlar ve uzmanlar eşliğinde havuza ya da denize girebileceği, alanında Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan tesisleri Başkan Yılmaz konuklarına gezdirerek tanıttı.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi, Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan ve eşi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Başsavcı Vekili Sıddık Temur, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Kurmay Albay Mehmet Zeki Bodur ve eşi, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Samsun İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara, Samsun Barosu Başkanı Nejat Anıl ve beraberindekiler Başkan Yılmaz'ın tesisi gezdirmesinin ardından burada öğlen yemeği yediler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title