Haberler

Başkan Yaralı'dan Seyitoba'ya Düğün Salonu Müjdesi

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin ilçe merkezine 20 kilometre mesafede bulunan 364 nüfuslu Seyitoba Mahallesine düğün salonu müjdesi verdi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin ilçe merkezine 20 kilometre mesafede bulunan 364 nüfuslu Seyitoba Mahallesine düğün salonu müjdesi verdi.

Başkan Yaralı, haftalık olağan mahalle ziyaretleri kapsamında, Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın ile birlikte Seyitoba Mahallesini ziyaret etti.

Burada mahalle muhtarı Ali Çetinkaya tarafından karşılanan Yaralı, vatandaşlarla oturup sohbet etti, daha sonra Saruhanlı Belediyesi tarafından Seyitoba'da hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Mahalledeki temasları sırasında Seyitobalı vatandaşların kendisinden talep ettiği düğün salonu başta olmak üzere daha bir çok hizmeti daha gerçekleştireceklerini belirten Yaralı şunları kaydetti:

"Seyitoba mahallemiz ilçe merkezinden uzak ama nüfus potansiyeli olan bir mahallemizdir. Burada yaşayan vatandaşlarımızın da yoğun isteği doğrultusunda Seyitoba'ya güzel bir düğün salonu yapacağız. Vatandaşlarımız olumsuz hava koşullarından etkilenmeden düğün ve cemiyetlerini burada rahatça yapabilecekler. Bu konuda yer tespiti çalışmalarımız başladı."

Başkan Yaralı, vatandaşlarla yaptığı görüşmenin ardından Seyitoba'yı gezerek Saruhanlı Belediyesi tarafından burada yapılan çalışmaları inceledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Belediyesi Cevdet Aydın Çetinkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title