Haberler

Başkan Yalçın kırsalı adım adım geziyor

Güncelleme:

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, kırsal mahalleleri adım adım geziyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, kırsal mahalleleri adım adım geziyor. Her fırsatta kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yalçın, son olarak da Başakpınar ve Çömlekçi'de mahalle sakinleriyle buluştu. Günlük yoğun programın ardından akşam saatlerinde de kırsal mahallelere ziyaretler düzenleyen Başkan Yalçın, her iki mahallede de büyük ilgi gördü.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel'in yanı sıra AK Parti Talas İlçe Başkanı Hasan Nuri Kuş ve teşkilat mensuplarıyla birlikte ilk olarak Başakpınar'a giden Başkan Yalçın, burada vatandaşların sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini aktardı. Mahalle Muhtarı Cemalettin Sivritaş'ın da hazır bulunduğu Başakpınar'da Başkan Yalçın'a ilgi büyüktü. İlk olarak Başakpınar'a yapılacak proje ve yatırımları anlatan Başkan Yalçın, ardından da çeşitli konularda gelen soruları yanıtladı. Başakpınar'ı ikiye bölecek Güney Çevreyolu'nun girişimleri sonucu bölge dışına çıkartıldığını söyleyen Başkan Yalçın, mahallede yapılması planlanan yeni imar planı, Mermerciler Sitesi, meydan düzenleme çalışması hakkında bilgiler verdi. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de Başkan Yalçın'ın kırsalda önemli işlere imza attığına vurgu yaparak, "Mustafa Yalçın başkanımız ve ilçe teşkilatımızla birlikte buradayız. Başkanımız sağ olsun kırsal mahallelerimizde çok güzel işler yapıyor. Sürekli vatandaşlarla bir araya geliyor. Bugün de buraya sizleri dinlemeye geldik." dedi.

Başkan Yalçın, Milletvekili Karayel ve beraberindekiler Başakpınar'ın ardından Çömlekçi'ye geçti. Muhtar Şaban Yılmaz ve mahalle sakinlerince karşılanan heyet, burada da vatandaşlarla çay eşliğinde hasbihal etti. Çeşitli konulardaki istek ve önerileri dinleyerek çözüm önerilerini aktaran Başkan Yalçın ve Milletvekili Karayel, kırsal mahallelerin önemini bildiklerini ve buna göre hizmet ürettiklerini dile getirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yalçın Milletvekili Başakpınar Talas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title