Haberler

Başkan Vekili Çağlar'dan Edro'ya Ödül

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Edremit Belediyespor'a, futbol şubesinin bir üst lige çıkmasından dolayı ödül verdi.

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Edremit Belediye spor'a, futbol şubesinin bir üst lige çıkmasından dolayı ödül verdi.

Edremit Belediye spor Futbol Şubesi Süper Amatör Ligdeki mücadelesi sonucunda ligi 2.nci olarak bitirdiğinden dolayı, bir üst lige çıkmak için elemelere kaldı ve bölgesel ligden düşen Gönen Belediye spor ile yaptığı play of müsabakasında galip gelerek Bal Ligine çıkmayı başardı. Edremit Belediye Meclisi'nin 04 Haziran 2013 tarih, 358 sayılı meclis kararı gereği; 2012-2013 sezonunda bir üst lige (Bal Ligi) yükselerek başarı gösteren Edremit Belediyespor Kulübü'nün futbolcularına ve teknik heyetine şampiyonluk ödülü olarak 40 adet tam Cumhuriyet Altını, Edremit Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Karahan, Edremit Belediye Spor Teknik Direktörü Kadir Aydemir ve Takım Kaptanı Remzi Acet'in bulunduğu heyet huzurunda 05 Temmuz 2013 Cuma günü Belediye Başkanlık makamında yapılan ödül töreninde başarı gösteren futbolculara, teknik adam ve antrenörlere uygun bir şekilde dağıtım yapılmak üzere zabıt karşılığında Edremit Belediyespor Kulübü yöneticilerine teslim edildi.

Edremit Belediyesi Başkan Vekili Fatih Çağlar, "Kulübümüzün bu seneki performansından dolayı Kulüp Başkanımız Selami Küçük'e,Teknik Direktör Kadir Aydemir'e,Takım Kaptanı Remzi Acet'e teşekkür ediyorum. Bu zor zamanlarda kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettikleri için. Bizde Edremit Belediyesi olarak elimizdeki imkanlarla yardım etmeye çalışıyoruz. Umarım bu senede bal liginden bir üst lige çıkmayı başarabiliriz Edremit Halkı her şeyin en iyisine layık" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyespor Edremit Belediyesi Fatih Çağlar Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title