Haberler

Başkan Tahmazoğlu Engelli Çiftin Nikahını Kıydı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, engelli bir çiftin nikahını kıydı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, engelli bir çiftin nikahını kıydı.

Şahinbey Belediyesi Nikah Salonunda Başkan Tahmazoğlu'nun kıydığı Emine ve Murat Çalışkan çiftinin nikah şahitliğini Gaziantep Vali Vekili İbrahim Yurdakul, Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Osman Metli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulisi Kalender ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Mehmet Emin Korkmaz yaptı.

Çok önemli gördüğü bir nikahı kıydığını ifade eden Başkan Tahmazoğlu,"Bugün engelliler haftası başlıyor. Çok anlamlı bir nikahı kıymak için toplandık. Murat kardeşimiz uzun zamandır sıkça görüştüğüm yüzü kadar yüreği de temiz bir kardeşimizdir. Kız istemeye beraber gitmemizi istedi. Temiz yürekli olan kız kardeşimizi gittik istedik. Sağ olsun ailesi de bizleri kırmadı. Bugün ise nikahlarını kıyıyoruz. Murat Çalışkan'ı belediyemizde işe aldık. Artık mesai arkadaşımız oldu. Allah bir ömür boyu mutlu etsin" dedi.

Başkan Tahmazoğlu, nikahta geline bilezik taktı. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin nikah töreni sonrası Vali Vekili İbrahim Yurdakul evlilik cüzdanını çifte vererek,"Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bu evliliğe vesile olan Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Nikah sonunda davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Murat Çalışkan ise, "Şahinbey Belediye Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Evliliğimize vesile olduğu için kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi İbrahim Yurdakul Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title