Haberler

Başkan Sel, Sanayi Esnafına Parke Müjdesi Verdi

Suşehri ilçesinde Büyük Birlik Partisinden yeniden belediye başkan adayı olan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel Suşehri Sanayi sitesinde esnaflarla bir araya geldi.

Suşehri ilçesinde Büyük Birlik Partisinden yeniden belediye başkan adayı olan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel Suşehri Sanayi sitesinde esnaflarla bir araya geldi.

Suşehri sanayi sitesinin altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten başkan Sedat Sel, "Büyük önem verdiğimiz sanayi sitemizde alt yapı çalışmaları tamamlandı. Elektriklerinde yer altına alınması ile sadece yol ve teletuvar çalışmalarımız kaldı. Hava şartlarının iyi gitmesi ile inşallah yakın bir tarihte parke çalışmalarını başlatıyoruz. Dört dönem belediye başkanlığı sürem içerisinde benim çalışmalarımı Suşehri sanayi esnafı biliyor. Fedakarlıkla yürüttüğümüz ulvi görevimizde hep sanayi esnafının sorunları ile ilgilendik. Tekrar halkımızın karşısına çıkıyoruz ancak bu dönem geçleşen kadrolarımızla hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Başarı, istek ve arzu ile çok çalışma azminin geldiğini belirten Başkan Sel, "Hizmet yarışında artık gençler rol almalıdır. Geleceğimiz gençler bu ilçenin ve ülkenin kaderini 30 Mart'ta değiştirecektir. Çalmadık kapı bırakmayacağız, sıkılmadık el bırakmayacağız herkesten destek isteyeceğiz. Ancak gezilerimizde görüyorum ki bazıları 2004-2009 yıllarında Suşehri Belediye Başkanlığı koltuğunda otururken yapmadıklarını şimdi vaat ediyorlar ve halkımızdan destek istiyorlar. İlçeyi gittikçe kurum ve kuruluşları ile küçülttüler. Bizim artık ustalık dönemimiz başlattığımız onca büyük projelerimizi tamamladık ancak ilçemize daha birçok yapmamız gereken projelerimiz var yarım kalan işleri de tamamlamamız gerekli" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Sel Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title