Haberler

Başkan Seferoğulları Halkın Takdirini Topluyor

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, yaptığı hizmetlerle halkın takdirini topluyor.

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, yaptığı hizmetlerle halkın takdirini topluyor.

Tahir beldesinde su ve kanalizasyon gibi temel hizmetleri yüzde 100 oranında halleden Başkan Seferoğulları, yeni alanlarda çalışmalarını durmadan sürdürüyor. Her yağış döneminde beldede sele neden olan Kelhan Baba Dağı bölgesinde yaptırdığı setler ve ekilen on binlerce ağaçla inanılmazı gerçekleştirerek bir doğa felaketi olan seli Tahir beldesinin gündeminden çıkartan Başkan Cemal Seferoğulları, beldeye daha iyi hizmet verebilmek için bir kepçe ve yol yıkama ve temizleme aracı da alarak makine parkını genişletti. Seferoğulları, belediye parkındaki itfaiye, greyder, kepçe, yol yıkama araçlarını bizzat kendisi kullanarak belde halkına hizmet vermenin huzuru ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Tahir beldesi sakinlerinden Mehmet Öztürk, Başkan Seferoğulları sayesinde beldenin bölgenin en güzel yerlerinden biri haline geldiğini belirterek, "İstanbul'da belediye ne hizmet yapıyorsa bizim belediye daha fazlasını yapıyor. Bir büyükşehir sakini belediyesinden ne hizmet alıyorsa biz daha fazlasını alıyoruz" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Seferoğulları Eleşkirt Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title