Haberler

Başkan Kocaoğlu'ndan Şampiyonlara Plaket

Grekoromen, Serbest ve Bayanlar 10. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Eski Dünya, Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonları'na Plaket Verdi.

Grekoromen, serbest ve bayanlar 10. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eski dünya, olimpiyat ve Avrupa Şampiyonları'na plaket verdi.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın maçlarını da izleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, ödül töreninde, Türk güreş sporuna katkılarından ötürü gazeteci koordinatörü Ata Karataş, Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Açak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Antrenörü ve Avrupa Şampiyonu Remzi Musaoğlu ile eski dünya, olimpiyat ve Avrupa Şampiyonlarından Muharrem Candaş, Muhlis Tayfur, Ali Özdemir, Müzahir Sille, İsmet Atlı, Bayram Şit, Sırrı Acar, Mehmet Akif Pirim, Ahmet Ak, Metin Kaplan, Yüksel Şanlı, Mücahit Güngör, Şaban Donat, Sedat Dumlu, Nazmi Avluca ve Hakkı Başer'e birer plaket verdi.

(YK)

27.05.2007 11:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title