Haberler

Başkan Kocadon, Mutlulukları Paylaşıyor

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlenen cemiyetlerde vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlenen cemiyetlerde vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor.

Ortakent'te yapılan Muhtemer ve Ahmet Deniz'in oğulları Esad Deniz'in sünnet düğününe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Deniz ailesinin akrabaları, dostları ile minik Esad'ın arkadaşları katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaptığı konuşmada; "Ahmet Deniz benim dayımın oğludur. Kendisini kardeşim gibi severim. Sevimli yeğenim Esad'ın bu mutlu gününde ailecek beraber olmak beni daha da mutlu etti. Muhtemer ve Ahmet'e bu düğünün Deniz ailesine hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Allah cümlemizin çocuklarımıza ve bizlere sağlık sıhhat versin, onların daha büyük mürüvvetlerini görmeye nasip etsin" dedi.

Ahmet Deniz ise, "yoğun iş temposu olmasına rağmen bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon'a ailece teşekkür ederim. Kendisinin dediği gibi Allah canımızdan çok sevdiğimiz çocuklarımıza sağlık, sıhhat ve mutluluk versin. Mehmet Kocadon ve ailesi ile biz akrabaları hep beraber tüm çocuklarımızın mürüvvetlerini görürüz" diyerek, Başkan Kocadon'a teşekkür etti.

Geceye katılan Deniz ailesi ve Kocadon ailesi, akrabaları yöresel oyunlarda beraber oynadılar. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Birol Aydın Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title