Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, "Birlik Olmadan Dirlik Olmaz"

Gebze Rizeliler Derneği ve Gebze Ziraat Odası yönetimleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuğu oldular.

Gebze Rizeliler Derneği ve Gebze Ziraat Odası yönetimleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun konuğu oldular.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Ziraat Odası Başkanı Erdem Şen ile yönetimini makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca Gebze Rizeliler Dernek Başkanı İsmail Kurt ile birlikte yönetimini konuk ederek, sivil toplum kuruluşlarının toplum üzerindeki etkisi ve üretilmesi gereken projeler üzerinde istişare gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu ziyaretlerde, "Farklı şehirlerden gelerek bir arada yaşamak bizi zenginleştiriyor. Çünkü biliyoruz ki, "Birlik olmadan, dirlik olmaz" dedi.

Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için bu yıl bin 200 ton yem bitkisi dağıttıklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bin 383 çiftçiye yüzde 50 hibeli olarak Arpa, Buğday ve diğer yem bitkisi tohumu verdik. Bundan sonrada bu tür katkılarımız devam edecek. Verdiğimiz tohumların sertifikalı ve hastalıklara karşı dayanıklı olmasına da önem gösteriyoruz. Bakınız geçen sene bin 140 çiftçiye yüzde 50 hibeli 70 ton yem bitkisi tohumu desteğiyle sulu ve kurum tarım alanı olarak 50 bin dönüm tarım arazisini üretime kazandırdık. Son iki senede Büyükşehir Belediyesi olarak 2015 yılı ve 2016 yılı ilkbahar döneminde 2 bin 260 çiftçimize 700 ton yem bitkisi tohumu dağıtımı gerçekleştirdik" diye konuştu.

Tarım ve hayvancılık projelerine her daim destekleri olacağını bir kez daha vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Tarım alanlarının ve seraların sulanması için gölet yapımına devam edeceğiz. Bu noktada çiftçimizin yanındayız. Nasıl seraların kurulumunda yardımcı olduysak, kapalı su kanallarının yapımında da etkin çalışmalar ortaya koyacağız. Derdimiz vatandaşımıza hizmettir, bunu da ürettiğimiz projelerle ortaya koyuyoruz" şeklinde konuştu.

Gebze Ziraat Odası Başkanı Erdem Şen de, Büyükşehir Belediyesi'nin çiftçilere verdiği destekler için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Başkan Karaosmanoğlu daha sonra ağırladığı Gebze Rizeliler Derneği'nden, eğitim ve kültür çalışmalarına daha fazla ağırlık vermesi temennisinde bulundu. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, "Bizler el ele aziz milletimizin içerisinde var olan o yapıcı gücü ortaya çıkardık. Birbirimize kenetlenerek birken güzel olduğumuz duygusunu yitirmeden bağlarınızı kuvvetlendirmiş olduğunuzu görmek bugün ülkemizin en çok ihtiyacı olan şeydir. Çocukların birbirlerini tanıması kaynaşması ve bununla bir olduğumuzu göstermemiz çok büyük önem arz etmektedir" dedi.

Kocaeli'nde birçok hemşehri topluluğuyla birlikte, bu kentte yaşamak çok güzeldir ifadesini kullanan Başkan Karaosmanoğlu, "Anadolumuz'un ve hatta kültür coğrafyamızın her bir köşesinden pek çok renk, kültür zenginliği huzur içinde bir arada yaşıyor. Farklı şehirlerden gelerek bir arada yaşamak bizi zenginleştiriyor. Çünkü biliyoruz ki, "Birlik olmadan, dirlik olmaz!" Bizler söz konusu vatan olduğunda tek yürek olabileceğimizi 15 Temmuz darbesi ve sonraki süreçte tüm dünyaya gösterdik. Birlikte kükredik, yeri göğü inlettik. Bizlerle kenetlenerek canını vatan yoluna siper eden tüm kardeşlerimi bir kez daha yürekten selamlıyorum. Memleket sevdalısı, bayrak sevdalısı tüm kardeşlerimi sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diyerek düşüncelerini ifade etti.

Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Gebze'de yapılan projelerin yanı sıra altyapı, ulaşım, çevre ve üst yapı çalışmaları hakkında Gebze Rizeliler Derneği üyelerine bilgi verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu İsmail Kurt Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title