Haberler

Başkan Kahveci güven tazeledi

Güncelleme:

Manisa'nın Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurullah Efendi Kahveci gerçekleştirilen genel kurul sonrası tekrardan başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Manisa'nın Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurullah Efendi Kahveci gerçekleştirilen genel kurul sonrası tekrardan başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Manisa'nın Selendi Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül'ün yaptığı genel kurulda 530 üyeden 470 üye oy kullandı. Başkanlık için mevcut başkan Nurullah Efendi Kahveci ile Volkan Başkurt yarışırken, oyların 297'sini alan Nurullah Efendi Kahveci yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Diğer başkan adayı Volkan Başkurt ise 166 oyda kaldı.

Seçim sonrası konulan Başkan Kahveci, "Geçtiğimiz dönemde üyelerimizi değişik fuarlara gönderdik, odamızı restore ettirdik, pandemi süresince üyelerimizin işleri nedeniyle gece gündüz çalıştık. Yeni dönemde de esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz bizlere güvenip bu göreve tekrar bize yetki verdiler bizde oda olarak her türlü yanlarında olacağız" dedi.

Nurullah Kahveci Başkanlığındaki Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu ise şu isimlerden; Kadir Kırgezen, Mustafa Ataşman, Süleyman Ekim, Adem Aktaş, Seyhan Karabacak, Ramazan Turgut - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akgül Selendi Manisa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title