Haberler

Başkan İça: "Basın, 10 Yıldır Bana Adeta Ayna Görevini Yaptı"

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Çalışan Gazeteciler Günü'nü nedeniyle Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Çalışan Gazeteciler Günü'nü nedeniyle Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan İça, "Öncelikle 2004 yılından itibaren basın benim gözüm, kaynağım ve aynamdır. Yapılan çalışmaları halka ulaştırmada ve halkın isteklerini dile getirmede çok önemli bir görevi üstlendi. Bu arada biz basınla çok sık sıcak diyalog içinde bulunduk. Bu süreç içerisinde bana göstermiş olduğunuz, Kütahya'mıza hizmet için yaptığınız her türlü eleştiri ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. İnşallah sizlerin de çalışma ortamınız, şartlarınız ve haber yapmada biz yöneticilerin sizlerin görevini kolaylaştırmada çok daha iyi noktalara geleceğinize inanıyorum" dedi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti başkanı İhsan Tunçoğlu da, "10 Ocak bizim için bir dayanışma ve buluşma günüdür.Tüm meslektaşlarımızın günün içtenlikle kutluyorum.Biz basın mensupları olarak daima objektif habercilik yapmaya çaba gösteriyoruz.Eleştirilerimiz yıkıcı değil daima yapıcı ve yol göstericidir. Anadolu'da gazetecilik yapmak tamamen memleket sevgisi ve hizmete dayalıdır.Gazete çalışanları gibi gazete sahipleri de aynı gayret ve çalışma içindedir.Kütahya ve ilçelerinde güçlü bir mahalli basına sahibiz.Ancak daha verimli hizmetler bekleniyorsa mutlaka kamu, özel sektör ve halkımız tarafından ilan, reklam ve abone olmak suretiyle mutlaka desteklenmelidir" diye konuştu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Gazeteciler Günü Mustafa İça Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title