Haberler

Başkan Hançerli Mahalle Muhtarları ile Bir Yılı Değerlendirdi

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, mahalle muhtarları ile bir yılın değerlendirmesini yaptı.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, mahalle muhtarları ile bir yılın değerlendirmesini yaptı.

Karatay Belediyesi Karbel Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri de katıldı. Slayt eşliğinde Karatay'a yapılan hizmetleri değerlendiren Belediye Başkanı Hançerli, 54 ilden büyük 247 bin nüfuslu Hz. Mevlana'nın diyarı Karatay'da hizmetin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. 2011 yılı çalışmalarını ve 2012 yatırımlarını anlatan Başkan Hançerli, gerçekleştirilen çalışmalarla ilçenin hak ettiği hizmeti aldığını ve almaya da devam ettiğini ifade etti. Başkan Hançerli, Karatay'da son yıllarda bir alt yapı değişikliğinin ve kentsel dönüşüm hızlılığının olduğunu dile getirerek belediye meclisince 2012 bütçesinin 130 milyon TL olarak belirlendiğini söyledi. Mevlana alanı civarında yapılacak kentsel dönüşümle, kötü bir görünüm sergileyen çöküntü alanlarının tamamen ortadan kaldırılacağını vurgulayan Hançerli, sadece Mevlana Kültür Merkezi karşısı için yapılan kamulaştırma bedelinin 11 Milyon 930 bin TL olduğunu söyledi. 2011 yılının bir bakıma Karatay için açılışlar yılı olduğunu belirten Hançerli, 2012 yılında Karatay'a yeni bir yüzme havuzu, taziye evi, pelit ormanı, poliklinik binası, Karatay iş merkezi ve beldelere düğün salonları kazandırılacağını vurguladı.

Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda Hançerli son olarak, Karatay'ın daha da gelişmesi için mahalle muhtarlarının sunacakları fikirlere önem verdiklerini ve her türlü yenilikçi fikre açık olduklarını belirtti. Eşleri ile birlikte katılan mahalle muhtarlarına toplantı sonrası Arabaşı çorbası ikram edilirken, Türk Sanat müziği sanatçısı Cahit Nazlı ve ekibinin söylediği parçalarla program son buldu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Hançerli Karatay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title