Haberler

Başkan Güzelbey'den Serbest Kalan Uzman Çavuşa Geçmiş Olsun Ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, terör örgütünce serbest bırakılan Uzman Çavuş Kemal Ekinci'yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette Ekinci'nin, ailesine ve yavrusuna kavuşmasının mutluluk verici olduğunu belirten Başkan Güzelbey, "19 aylık çekilen bir sıkıntımız vardı. Tabii Kemal kardeşimizin olduğu gibi diğer bütün kardeşlerimizin de sıkıntısını da çekiyorduk" diye konuştu.

Hemşerisi Kemal Ekinci'nin özgürlüğüne kavuşmasının herkes gibi kendisini de mutlu ettiğini belirten Güzelbey, Ekinci'ye ilk kaçırılmaları süreci ve yaşadıkları ile ilgili sorular sordu.

Baba Ömer Ekinci'den de bilgiler alan Güzelbey, ailenin yaşadığı sıkıntılı sürecin kolay olmadığını dile getirdi ve Ekinci ailesinin bundan sonraki yaşamlarının huzur ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulunarak, "Allah kimsenin ailesine ve yavrusuna bu tür acılar yaşatmasın" dedi.

Baba Ömer Ekinci de, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerini telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu belirterek, kendilerine bu süreçte yardımcı olan herkese teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Asım Güzelbey Kemal Ekinci Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title