Haberler

Başkan Gözen'e 'Yılın Başarılı Belediye Başkanı' Ödülü

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından yılın başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.
Bu yıl 5.si düzenlenen yılın yerel yöneticileri ödül töreninde ilçesinde uyguladığı başarılı projelerden dolayı ödül...

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından yılın başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

Bu yıl 5.si düzenlenen yılın yerel yöneticileri ödül töreninde ilçesinde uyguladığı başarılı projelerden dolayı ödül alan Başkan Gözen, kısa bir konuşma yaptı. Başkan Gözen, halka hizmetten başka hiçbir düşünceleri olmadığını belirterek, "Bugüne kadar hedefimiz Turhal'da ihtiyaç olup yapılmayanları hayata geçirmek, şehircilik anlamında bir şehre güzellik katacak her projeye imza atmak istedik. İmkanlarımız elverdiği müddetçe gece gündüz hiç durmadan hizmete devam edeceğiz. Bu ödülü almamda bana yardımcı olan mesai arkadaşlarıma ve değerli Turhal halkına teşekkür ediyorum. Ödül almak elbette önemli ancak her şeyden önemlisi de hizmet etmektir. Bu ödül özellikle Turhal ölçeğinde herhangi bir şehirde olmayan bir proje olan Turhal Kule için verilmiştir. Ben bu ödülü Turhal halkı adına aldığımı biliyor ve değerli hemşehrilerime bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kardan Adam Tesisleri'nde düzenlenen törende Başkan Gözen'e ödülünü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz takdim etti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gözen Turhal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title