Haberler

Başkan Genç'ten İlçe Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda şehit olan polisler nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda şehit olan polisler nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda, 36'sı emniyet mensubu 44 kişinin şehit olduğu saldırının ardından Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu. Döşemealtı Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam'ı makamında ziyaret ederek taziyede bulduran Başkan Genç, terörün ve destekçilerinin hiç bir zaman amacına ulaşamayacağına değinerek, "Mefhum saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet tüm milletimize de başsağlığı diliyorum. Terör örgütleri bilmelidirler ki yapacakları hiç bir hain saldırı milletimizin direncini kıramayacak. Türk polisimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Ülkemizin başı sağolsun" dedi.

Kanımızın son damlasına kadar karşılarındayız

Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Mümin İnce'de saldırıdan duydukları derin üzüntüyü dile getirerek, Ali Saydam'a ve ilçe Emniyet Müdürlüğü personeline başsağlığı dileklerinde bulundu. Emniyet Müdürü Saydam ise, "Yapılacak her türlü saldırı misliyle karşılığını bulacaktır. Biz tüm terör örgütleri ve destekçilerine Ülkemizin bölünmez olduğunu bu güne kadar verdiğimiz şehit kanlarıyla ispat ettik. Bundan sonra da tüm unsurlarımızla kanımızın son damlasına kadar ülkemiz için mücadele etmeye, halkımızın huzur ve güvenini sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretin ardından tüm İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin tek tek elini sıkan Belediye Başkanı Turgay Genç, birlikte fotoğraf çektirerek birliktelik mesajı verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Genç Döşemealtı Beşiktaş İstanbul Yerel Haberler

title