Haberler

Başkan Genç, İlçe Emniyet Müdürü Arınç'ı Ziyaret Etti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Hasan Arınç’ı ziyaret etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Hasan Arınç'ı ziyaret etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgy Genç, Emniyet Müdürü Ali Saydam'ın il dışına tayin olmasının ardından göreve getirilen Pasaport Şube eski Müdürü Hasan Arınç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçenin güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerine önemli görevler düştüğüne değinen Başkan Genç, "Döşemealtı İlçemiz, güvenlik ve asayiş bakımından her zaman gıpta ile bakılan sakin bir bölge olmuştur. Bunun da en önemli sebebi biz yerel yöneticilerle kolluk kuvvetlerimizin koordineli çalışmasıyla olmaktadır. Yeni İlçe Emniyet Müdürümüze ve ekibine başarılar dilerim" dedi.

Yeni İlçe Emniyet Müdürü Hasan Arınç, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirirken, "İlçemizde yaşayan vatandaşların güven içerisinde olmaları için elimizden geleni yapacağız. Belediye Başkanımız Turgay Genç'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Genç Ali Saydam Döşemealtı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title