Haberler

Başkan Fatih Kaya'dan 'Bilişim Vadisine' Davet

Güncelleme:

Mimar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya, EURITECH-MMG Avrasya ArGe, İnovasyon & Teknoloji Zirvesi hakkında basın açıklamasında bulunarak Kayserilileri Bilişim Vadisine davet etti.

Mimar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya, EURITECH-MMG Avrasya ArGe, İnovasyon & Teknoloji Zirvesi hakkında basın açıklamasında bulunarak Kayserilileri Bilişim Vadisine davet etti.

Türkiye'nin Teknoloji ve Üretim merkezi kesişim noktasında tüm paydaşlarını bir araya getiren, Avrasya bölgesinin alanında en büyük etkinliği olan EURITECH-MMG Avrasya ArGe, İnovasyon & Teknoloji Zirvesi bu yıl 'Dönüşümü Yakala' mottosu ile 1-3 Haziran 2022 tarihleri arasında Bilişim Vadisi'nde düzenlenecek. Bu yıl özellikle çevre ve enerji iklim dostu, sıfır atık uyumlu ve çevre dostu yerli ve milli teknolojiler de tanıtılacak. 1-3 Haziran 2022 tarihleri arasında Bilişim Vadisi'nde düzenlenecek zirveye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mimar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya, İnovasyon teknoloji ile dünyadaki teknolojik gelişimlere yön veren bir ülke olma çabasında olduklarını ifade ederek şunları söyledi;

"Mimar ve Mühendisler Grubumuz (MMG) öncülüğünde, Türkiye'nin Teknoloji ve Üretim Merkezi Bilişim Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan 'MMG Euritech Arge İnovasyon ve Teknoloji Zirvesi'nde bu yıl tema olarak 'Arge&İnovasyon, Dijital Teknolojiler, Enerji, Sağlık ve Yeniliğin Finansmanı' konuları öne çıkacaktır. 'Türkiye'nin Teknoloji Koridoru' Bilişim Vadisi'nde organize edilecek olan etkinlikte; Balkanlar, Doğu Avrupa, Orta Asya, Ortadoğu, Kuzey Afrika bölgeleri başta olmak üzere Dünyanın farklı coğrafyalarından 250'nin üzerinde firma/kurum, 300 girişimci, 500 yatırımcı ve 20.000'in üzerinde ilgili sektörlerden ziyaretçinin katılımı ile gerçekleştirilecek. Başta ülkemiz daha sonra Kayseri gibi Sanayi, Ticaret ve Teknolojinin başlıca geçim kaynaklarından olması sebebiyle ilimiz için "Dijital Teknolojiler Zirvesi, Enerji Teknolojileri Zirvesi, Yeniliğin Finansmanı Zirvesi ve Sağlık Teknolojileri Zirvesi" başlıkları ayrı bir ilgi ve heyecan uyandırmaktadır. EURITECH-MMG Avrasya ArGe, İnovasyon & Teknoloji Zirvesine başta yerel yönetimlerimiz, ticaret ve sanayi odası olmak üzere akademisyenler, iş insanları ve mimar ve mühendislerinin katılım sağlaması büyük önem arz etmektedir." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrasya Kayseri Fatih Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title