Haberler

Başkan Fadıloğlu Serbest Bırakılan Askeri Evinde Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve 18 ay sonra serbest bırakılan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kemal Ekinci'yi evinde ziyaret ederek ailenin mutluluğunu paylaştı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve 18 ay sonra serbest bırakılan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kemal Ekinci'yi evinde ziyaret ederek ailenin mutluluğunu paylaştı.

Terör örgütü PKK tarafından yol kesilerek kaçırılan Uzman Çavuş Ekinci, yaklaşık 18 ay sonra ailesine teslim edildi. Yeniden özgürlüğüne ve ailesine kavuşan Ekinci, dün akşam ailesi ve sevenleri tarafından Üçoklar Mahallesi'nde bulunan evine getirildi. Uzman Çavuş Ekinci'yi ve ailesini ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu ise Ekinci ailenin mutluluğunu paylaştı. Bir süre aile ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu, Uzman Çavuş Kemal Ekinci'nin, serbest bırakılarak yeniden özgürlüğüne ve ailesine kavuşmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

İki bayramı bir arada yaşadıklarını söyleyen Başkan Fadıloğlu, "Bugün 14 Mart Tıp Bayramı ama bizim için ayrı bir bayram. Kemal Ekinci kardeşimiz yuvasına ailesine ve yavrusuna kavuştu. 18 aylık çekilen bir sıkıntımız vardı. Tabi Kemal kardeşimizle birlikte bütün kardeşlerimizin sıkıntısını çekiyorduk ama Kemal kardeşimiz Gaziantepli hemşerimiz olması ve özgürlüğüne kavuşuyor olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sayın Başbakanımızın bu süreci son derece iyi yönetmesiyle alakalı ve yapmış olduğu girişimlerin meyvesini almış oluyoruz. Bu ülkenin bu kadar sıkıntı çekmemesi lazım. Birbirimize düşürülmememiz lazım. Bu konuda hepimizin uyanık olması lazım. İnşallah başlatılan bu süreç düzgün bir şekilde devam eder. Geçmişte nasıl hep bir arada yaşadıysak, bundan sonrada inşallah hep birlikte yaşarız. Allah bir daha böyle sıkıntı göstermesin. Tekrar Kemal kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun. Gözümüz aydın" dedi.

Baba Ömer Ekinci ise, "Mutluyuz. Çok şükür Allah'a oğlumuza kavuştuk. Başbakanımıza ve tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Başbakanımız da telefonla bizleri arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Herkes çok iyi bir şekilde bizlerle ilgilendi" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Ekinci Şehitkamil Yerel Haberler

title