Haberler

Başkan Eşkinat Yeni İşletmeleri Ziyaret Ederek Ruhsatlarını Teslim Etti

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa’da faaliyet gösterecek yeni açılıp ruhsat başvurusu yapan işyerlerini ziyaret ederek, ruhsatlarını kendisi teslim etti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa'da faaliyet gösterecek yeni açılıp ruhsat başvurusu yapan işyerlerini ziyaret ederek, ruhsatlarını kendisi teslim etti.

Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Gamze Demir ile birlikte Dastini Bebe Market, Evdeka Halı Mobilya, Batu Tekstil'i ziyaret eden Eşkinat, ruhsat alan işletmeleri gezerek işyeri sahipleri ile sohbet etti.

"İŞLETMELERİN RUHSATLARINI ALIP ŞEHİRLERİNE SAHİP ÇIKMALARI GEREKİYOR"

Vatandaşın işlerini kolaylaştırmak ve ruhsatsız işyeri kalmasın diye ruhsat alımını kolaylaştırdıklarını belirten Başkan Eşkinat, "Maalesef şehrimizde ruhsatsız olarak faaliyet göstermeye çalışan işyerlerimizi var. Bu noktada öncelikli olarak bilgilendirmeler yaptık. Hazırladığımız broşürleri ile tek tek tüm işletmeleri gezip bilgilendirmeleri tamamladık. İşyeri sahiplerimizin ruhsatlarını daha kolay alabilmesi için müdürlüğümüz bünyesinde yeni bir birim de oluşturduk. Şimdi sıra işyeri sahiplerimizde. Onların da ruhsatlarını alıp şehirlerine sahip çıkmaları gerekiyor" dedi.

RUHSATSIZ İŞYERLERİNE ÇAĞRI YAPTI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Bugün şehrine sahip çıkan işletme sahiplerimizi ziyaret edip, ruhsatlarını takdim ediyoruz. Kendilerini duyarlılıklarından dolayı kutluyorum. Ruhsat almamış tüm işyeri sahiplerinin de cezalı duruma düşmeden bir an önce ruhsatlarını almalarını rica ediyorum" İfadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Gamze Demir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title