Haberler

Başkan Demiröz, Yarısı Kadın Olan Ekibini Tanıttı

Bursa Barosu başkanlığı için tekrar aday olan mevcut başkan Ekrem Demiröz, adliye önünde düzenlediği toplantıda, yarısı kadınlardan oluşan ekibini tanıttı.

Bursa Barosu başkanlığı için tekrar aday olan mevcut başkan Ekrem Demiröz, adliye önünde düzenlediği toplantıda, yarısı kadınlardan oluşan ekibini tanıttı.

Bursa Barosu seçimlerinde yarışacak iki adayın da yönetim kurulu listeleri tamamlandı. 'Baroda değişim' sloganıyla yola çıkan Olcay Göçüm'ün ardından mevcut başkan Ekrem Demiröz de yönetim kurulu üyelerini bugün adliye bahçesindeki toplantıyla tanıttı. Başkanlık için son kez aday olduğunu ifade eden Demiröz, şarkıyı güzel yerinde kesmek gerektiğini söyledi. Genç ağırlıklı yönetim kurulunun 5'inin kadın, 5'nin de erkek olduğunu ifade eden Demiröz, "Toplam 28 kurul üyesinin 13'ü kadın, 15'i erkek. Bu bizim hayata bakış açımızın doğal bir ürünüdür. Aldığımız tepkilerden görüyoruz ki başarılı olacağız. Buna inancımız tam" diye konuştu.

Meslektaşlarına destek çağrısında bulunan Başkan Demiröz, demokratik yapı içindeki tek başkan adayının kendisi olduğunu hatırlattı. ÇGD'nin de kendisini destekleme kararı aldığını belirten Demiröz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok önemli sorumluluklar taşıdığımızın şuurundayız. Bu süreci başarıyla geçeceğimizi önümüzdeki 2 yıllık süreçte de hukukun üstün olduğu yapının oluşturulmasında çok ciddi katkılar sunacağımızı ifade etmek istiyorum. Hukukçuların gelişen süreci çok iyi gördüğünü biliyoruz. Bir tek şeyin peşindeyiz. Herkesin hukuk önünde eşit olduğu bir Türkiye, tarafsız, bağımsız yargı ve özgür savunma. Bunu başaracak bir yönetim yapısıyla ortaya çıktık. Meslektaşlarımın bunu değerlendireceğinden zerre kadar kuşkum yok. Hepsinin desteğini ve katkısını bekliyorum".

Açıklamanın ardından Demiröz, beraber yarışa gireceği yönetim kurulu üyeleri Gülde Alparslan, Hidayet Nalan Tüzel, Hüseyin Bulun, Mehmet Sani Bölgölballı, Mehmet Ersin Edel, Mustafa Uğur Apaydın, Neslihan Aktosun, Pelin Yılmaz, Serkan Sılacı ve Yeşim Çarıkçı ile birlikte objektiflere poz verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Demiröz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title