Haberler

Başkan Çelik, Yeni Hastane Sözü Aldı

Kayseri’de bir dizi temasta bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

Kayseri'de bir dizi temasta bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette Kayseri ile ilgili ayrıntılı bilgiler veren Başkan Çelik, şehrin doğusundaki nüfus yoğunluğunun hastane ihtiyacı bulunduğunu belirtti ve Bakan Müezzinoğlu'ndan hastane talebinde bulundu. Bakan Müezzinoğlu da yeni hastaneye olur verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu Büyükşehir Belediyesi binasının girişinde karşıladı. Bakan Müezzinoğlu, belediye binası girişinde yapılan çalışmaları çok beğendiğini belirtti. Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun ziyaretine Vali Orhan Düzgün, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Eski Milletvekilleri Yaşar Karayel ve Havva Talay Çalış, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar da katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bakan Müezzinoğlu'na Kayseri ilgili detaylı bir sunum yaptı. Kayseri'de yapılan ve yapılması düşünülen projeleri anlatan Başkan Çelik, organize sanayi bölgeleri, kentsel dönüşüm, ulaşım, yeşil alan ve diğer konularda yapılacak projelerle ilgili açıklamalar yaptı. Konuşmasında TOKİ, Beyazşehir ve İldem'in bulunduğu bölgede yaklaşık 200 bin nüfusun bulunduğunu ve orta vadede bu nüfusun 500 bine çıkacağını belirten Başkan Çelik, bu bölgenin hastane ihtiyacı bulunduğunu dile getirdi ve en az 200-300 yataklı bir hastane yapılması gerektiğini söyledi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Başkan Çelik'ten yaklaşık 100 dönümlük bir yer ayrılmasını istedi ve gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti. Başkan Mustafa Çelik, 2017 yılında açılacağı belirtilen Entegre Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak olan Bekir Yıldız Bulvarı ve raylı sistem hattı konusunda da bilgi verdi.

Ziyarette, ülkemizde sağlıkta gelinen noktaya ilişkin açıklamalarda da bulunan Bakan Müezzinoğlu, "AK Parti iktidara geldiğinde ülkemizdeki ortalama yaşam 71 yıldı. Şimdi ise 78 oldu. Koruyucu hekimlik konusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Halkımızdan kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını, sağlıklı beslenmelerini ve hareketli yaşamalarını istiyorum. Bunları yapanların şeker hastalığı, kalp hastalıkları ve kanser olma riski yüzde 50 azalıyor" dedi.

Ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na günün anısına hediye takdim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Müezzinoğlu Mustafa Çelik Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title