Haberler

Başkan Çelik Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Tilkisüleymaniye Mahallesinde düzenlenen iftar programında Mahalle halkıyla bir araya geldi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Tilkisüleymaniye Mahallesinde düzenlenen iftar programında Mahalle halkıyla bir araya geldi.

Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası Tilkisüleymaniye Mahallesinde kuruldu. İftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kavas, Selman Keresteci, Akif Özer, Şerif Gül, Tilkisüleymaniye ve çevre mahallelerden gelen çok sayıda vatandaş katıldı. Şehzadeler'de güzel bir Ramazan ayı yaşandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Biz Şehzadeler'de Ramazan'ı çok şükür ki dolu, dolu yaşıyoruz. Her gün bir mahallemizde, hemşerilerimiz ile birlikte lokmamızı paylaşıyor, iftarlarımızı açıyoruz. Her gece teravih namazında bir camide bir aradayız. Cumhuriyet Meydanında yapılan etkinliklerimizde bir aradayız. Şehzadelerimizde çocuklarımıza nerede o eski Ramazanlar dedirtmemek için, Ramazan'ın eskiden olan bütün güzelliklerini günümüze taşıyor, hem şehrin meydanında ki noktalarda çocuklara yönelik Hacivat - Karagöz orta oyunları gibi etkinlikleri sergilediğimiz gibi, hem de gittiğimiz her mahallemizde bu etkinliklerimizi halkımız ile buluşturuyor, çocuklarımıza nerede o eski Ramazanlar dedirtmeyecek bir belediyecilik anlayışını da hayata geçiriyoruz"

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Çelik, "Ramazan hiçbir siyasi görüş ayırmadan aynı sofrada yaşlısıyla, genciyle, zenginiyle, fakiriyle birlikte buluşarak daha güzel. Bizler bu şekilde bir arada olduğumuz müddetçe birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz müddetçe, aynı lokmayı paylaştığımız müddetçe, bizim inanç bütünlüğümüz olduğunu, birçok ortak paydamız olduğunu haykırdığımız müddetçe Ramazanlar çok güzel geçer. Hamd olsun ki bunu biz Manisa'da Şehzadeler'de ve ülkemizde yaşıyoruz. İslam coğrafyasının muhtelif yerlerinde, kan ve gözyaşı altında yaşayan kardeşlerimizin de huzuru ve kurtuluşu için, Ülkemizin birliği ve beraberliği için dualar edelim inşallah. Birliğimize kardeşliğimize kast etmek isteyen hain, alçak ve bölücü teröristlere de Allah fırsat vermesin. Bu en değerli saatlerde de bu vatan için canlarını feda etmiş olan aziz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Allah kıyamete kadar Ay yıldızlı bayrağımızın altında bir ve beraberlik içerisinde yaşamayı nasip etsin inşallah" dedi. İftar programının sonrasında Mahalle Meydanında kurulan stant ta çocuklar için Hacivat - Karagöz orta oyunu gösterisi yapıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Mehmet Kavas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title