Haberler

Başkan Büyükaslan'dan 'Öğretmenler Günü' Ziyaretleri

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi'ni ve Adıyaman'da daha önceden görev yapmış olan emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi'ni ve Adıyaman'da daha önceden görev yapmış olan emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret etti.

İlk önce Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Büyükaslan, Eğitim-Sen Şube Başkanı Hediye Kılınç ve sendika üyeleri ile bir süre sohbet edip Öğretmenler Günü'nü kutlayarak çiçek takdim etti. Başkan Büyükaslan, "24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi'ni ziyaret ettik. Tüm öğretmenlerimizin Eğitim-Sen şahsında 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ederim. Eğer biz bu makamlarda var isek, ülkemiz bu seviyeye gelmiş ise, eğitim oranının bu kadar yükselmesini yaşıyor isek, bunların yaşanmasında en büyük sebep olan öğretmenlerimizdir. Bizi geleceğimize hazırlayan, milletimize, halkımıza, ülkemize yararlı, faydalı bireyler yetiştirenler öğretmenlerimizdir. Bir ata sözü var; 'Amirler ve alimler bozulursa o toplum bozulur, eğer amirler ve alimler düzgün olursa o toplum kalkınır' diyor. Bu güzel bir sözdür. Amirler yöneticilerdir, alimler ise öğretmenlerdir. Biz bu şekilde görüyoruz. Öğretmenlerimizin de bu kapsamda yapmış oldukları başarılı hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, Öğretmenler Günlerini kutluyorum" ifadelerini kaydetti.

Hediye Kılınç da, "Başkanımızın bizleri ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduk" dedi.

Daha sonra Başkan Büyükaslan, Adıyaman'da görev yapıp emekli olan Nadire Şahin, Yaşar Yakıcı, Bekir Sıddık Okşak ve Zeynal Yücel'i evlerinde tek tek ziyaret edip Öğretmenler Günü'nü kutladı. Çiçek takdiminde de bulunan Büyükaslan, bir süre emekli öğretmenlerle sohbet etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Büyükaslan Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title