Haberler

Başkan Batur, Belediye İşçileriyle Bayramlaştı

Güncelleme:

Konak Belediyesi’nin şantiyelerine giderek işçilerle bayramlaşan Başkan Abdül Batur; işçinin, emekçinin hakkını her zaman koruduklarını, iktidarın belediyesi olduklarında yerel yönetimlerin de işçilerin de nefes alacağını ifade ederek, “14 Mayıs’tan sonra iktidarın değişmesiyle belediyeler de nefes alacak. Nefes almak demek, daha fazla iş yapmak demek, emekçinin emeğinin hakkını layıkıyla vermek demek” dedi.

Konak Belediyesi'nin şantiyelerine giderek işçilerle bayramlaşan Başkan Abdül Batur ; işçinin, emekçinin hakkını her zaman koruduklarını, iktidarın belediyesi olduklarında yerel yönetimlerin de işçilerin de nefes alacağını ifade ederek, "14 Mayıs'tan sonra iktidarın değişmesiyle belediyeler de nefes alacak. Nefes almak demek, daha fazla iş yapmak demek, emekçinin emeğinin hakkını layıkıyla vermek demek" dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye personelinin Ramazan Bayramı'nı tek tek kutladığı bayramlaşma programı kapsamında, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlükleri şantiyeleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü fidanlığında işçilerle bir araya geldi. Belediye emekçileriyle bayramlaşan Başkan Batur'a, Belediye-İş Sendikası 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, DİSK Genel İş Sendikası 5 No'lu Şube Başkanı Savaş Aras, sendika yöneticileri ve iş yeri temsilcileri eşlik etti.

"14 MAYIS'TA BAYRAM VAR"

Konak Belediyesi işçilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri dileğini ileten Başkan Batur, ülkenin huzura, barışa, hak, hukuk ve adalete özlem duyduğunu dile getirdi. Yaklaşan seçimlerin önemine dikkat çeken ve "Seçim, sandıkta kazanılır. Bu, topyekün bir mücadele. Sizlere büyük iş düşüyor" diyerek belediye emekçilerini oyuna sahip çıkmaya davet eden Başkan Batur, "Ülke karar verdi, bu kararı da 14 Mayıs'ta tescilleyecek. İki bayram arası bir bayram daha kutlayacağız. Ben, buna bütün kalbimle inanıyorum. 14 Mayıs gecesi ikinci bayramımızı, Ramazan ve Kurban arasında güzel bir bayram daha kutlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

"İKTİDAR DEĞİŞECEK, BELEDİYELER NEFES ALACAK, EMEK HAKKINI BULACAK"

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yerel yönetim olarak karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen hizmet üretmeye devam ettiklerini ve işçinin, emekçinin hakkını koruduklarını vurguladı. İktidarın belediyesi olduklarında nefes alacaklarını ifade eden Başkan Batur, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkenin geldiği noktayı herkes biliyor. Biz, yerel yöneticiler olarak çektiğimiz sıkıntıları yazsak kitap olur. Yine de tüm sıkıntılara rağmen hem iş yapıyoruz hem de emekçi kardeşlerimizin haklarını zamanında ödemeye çalışıyoruz. Yerel yönetimlerin güçlendirilmesi gerektiğini yıllardır bağırıyoruz, sesimizi çıktığı noktaya kadar ulaştırıyoruz. Maalesef 21 yıl içinde belediyeler ekonomik olarak güçlendirilmedi. Son ekonomik tablodan sonra belediyeler de tıkandı, bıçak kemiğe dayandı. Belediyeler yasası çıkmadı. Bu iktidar kaldığı sürece de çıkmayacak. Biz, artık iktidarın belediye başkanı olmak istiyoruz. Bu kadar kısıtlı imkanlarla, baskı altında projeler üretilebiliyor ve halkımıza hizmet edebiliyorsak bir de iktidarın belediye başkanı olarak neler yapılabileceğini göstermek istiyoruz. Bu iktidarın değişmesi belediyelere de nefes aldıracak. Nefes almak demek, daha fazla iş yapmak demek, emekçinin emeğinin hakkını layıkıyla vermek demek."

Kaynak: ANKA / Yerel

Konak Belediyesi Abdül Batur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title