Haberler

Başkan Alaydın Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, deprem sonrası esnafın durumunu görüşmek üzere, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan'ı makamında ziyaret etti.

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, deprem sonrası esnafın durumunu görüşmek üzere, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette borç erteleme, KOSGEB kredileri ve diğer çözümler ele alındı.

Başkan Alaydın, özellikle Van esnafı ile ekonomik ilişki içerisinde bulunan esnafın depremden olumsuz etkilendiğini, bu konuda Tatvan Ticaret Odası'nın yaptığı çalışmaların ilgiyle ve takdirle izlendiğini söyledi. Dağdağan ise deprem sürecinde gerek sosyal yardımlar gerekse esnafın durumuyla ilgilenmelerinden dolayı Bitlis Belediye Başkanına teşekkür etti. Dağdağan, özellikle KOSGEB kredilerinin esnafın yaralarının sarılması bakımından önemli olduğunu, esnafın da sabırsızlıkla bu çalışmaların sonucunu

beklediğini söyledi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fehmi Alaydın Bitlis Tatvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title