Haberler

Başkan Adayı Çalışıcı, Elektrikçiler Odasını Ziyaret Etti

Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, Eskişehir Elektrikçiler Odası'nı ziyaret etti.

Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, Eskişehir Elektrikçiler Odası'nı ziyaret etti.

Elektrikçiler Odası Başkanı Cafer Adıgüzel, Başkan Adayı Çalışıcı'yı kapıda karşılayarak makam odasında ağırladı. Çalışıcı'da gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Ziyarette konuşan Çalışıcı, "Bizleri güler yüzle karşıladınız, sizlere teşekkür ederim. Malumunuz ben Eskişehir MHP Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığımı koydum. Sizlerin desteklerinizi bekliyorum. Allah'ın izniyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olursam, bu kentin geliştirilmesi için çok çeşit projelerim var. Eskişehir'in sorunlarını yakından takip ediyorum. Her alanda yetişmiş ekibimiz var. Ekibimizle Eskişehir'i, Avrupa'daki şehir statüsüne getireceğiz. Halkımız bizi seçip o makama layık görürse, belediye başkan makam odasını devamlı açık tutacağım. Halkımız beni ulaşılamayan başkan değil, gece gündüz randevu almadan her an ulaşılabilen başkan olarak görecektir. Eskişehir'de 6 yıl vali olarak görev yaptım ve görevim esnasında halkımızın her türlü sorununa koştum" dedi.

Oda Başkanı Cafer Adıgüzel, "Sayın valimizi, Eskişehir'de görev yaptığı yıllardan iyi tanırım. Kendisini çalışkan, proje üreten, sorunları çözen vali olarak biliyorum. Başarılar dilerim. Eskişehir'de odamıza kayıtlı 308 üyemiz var. Türkiye genelinde 850 bin üyemiz bulunmaktadır. Elektrik projelerindeki yetkilerimizi artırmaya çalışıyoruz" dedi.

Ziyarete; Eskişehir MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Özcan Koca, MHP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Murat Sanlar, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Meral Demirel, MHP Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Sayın katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cafer Adıgüzel Kadir Çalışıcı Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title