Haberler

Basın Mensuplarından Van Büyükşehir Belediyespor Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Van’da faaliyet gösteren bazı ulusal ve yerel gazete çalışanları Van Büyükşehir Belediyespor’un yeni yönetim kuruluna ’hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Van'da faaliyet gösteren bazı ulusal ve yerel gazete çalışanları Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

Son yıllarda kötü bir performans sergileyen ve taraftarını üzen Van Büyükşehir Belediyespor'da yaklaşık üç ay önce kan değişikliğine gidilerek yönetim kurulu üyeleri değişmişti. Bundan dolayı Van'daki bazı ajans ve yerel gazete çalışanları, Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerine giderek Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Bölge Gazetesi Spor Yazarı Salih Deniz, geçmiş yönetimler ile zaman zaman iletişim kopuklukları olduğunu belirterek, "Bizim bu dönemdeki tek isteğimiz bu sıkıntıların, bu iletişim kopukluklarının bir an önce ortadan kalkmasıdır. Van Büyükşehir Belediyespor'un başarılı olması, üst liglerde yer alması gerekir. O yüzden birlik ve beraberliği artırmak gerekiyor. İnşallah bunuda hayata geçiririz. Ben bu senenin çok farklı olacağını düşünüyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım ise, "Sizlerle birlikte yıllardır çalışmaktayız. Çok iyi günlerimiz oldu, kötü günlerimiz oldu ama hamd olsun bu günlere geldik. Bizlerinde tabii buradaki tek amacımız Van Büyükşehir Belediyespor'un kazanması olmuştur. Bizden beklentiler var. Bu konuda yönetimimizde sporun içinden gelen çok deneyimli ve işin ehli arkadaşlarımız var. Van Büyükşehir Belediyespor'un hedefleri var. Bizde bunu için buradayız. Bunun için ben özellikle basından destek bekliyorum, hep beraber çalışacağız. Hep beraber Van Büyükşehir Belediyespor'a iyi günde ve kötü günde sahip çıkacağız" dedi.

Gazeteci heyetinde; İhlas Haber Ajansı Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz, Bölge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş, Bölge Gazetesi Spor Yazarı Salih Deniz, Van Havadis Gazetesi İmtiyaz sahibi Ayhan Yazlık, Vandahaber.com imtiyaz sahibi Erol Çakıl ve Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Rıdvan Can yer aldı.

Ziyarette; Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Salih Deniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title