Haberler

Başbakan Erdoğan Çanakkale'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile beraberindeki bazı bakanlar, Gelibolu Yarımadası'ndaki bir iş yerinde gözleme yedi, vişne suyu içti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile beraberindeki bazı bakanlar, Gelibolu Yarımadası'ndaki bir iş yerinde gözleme yedi, vişne suyu içti.

Başbakan Erdoğan, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndaki Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi'nde, Anadolu Ajansının Genelkurmay Başkanlığının katkılarıyla hazırladığı "Ocak-Mehmetçiğin Dünyası" fotoğraf sergisini açtıktan sonra, beraberindeki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Başbakanlığa ait otobüsle Eceabat'a hareket etti.

Başbakan Erdoğan ve beraberindeki bakanlar, yoldaki bir iş yerinin sahibi Ferhat Ormancı'nın davetini kırmayıp, buraya girdi, gözleme yedi ve vişne suyu içti.

Ormancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'a doğadan topladıkları 7 şifalı ot karışımından yaptıkları, peynirli ve kıymalı türdeki gözlemeden ikram ettiklerini belirterek, "Bir de yazın kendi hazırladığımız, kışın tükettiğimiz doğal vişne suyundan içtiler. Çok beğendiklerini söylediler. Daha önce de buraya geldiğinde kendilerine gözleme ikram etmiştik. Kendilerini çok seviyoruz" dedi.

Başbakan Erdoğan ve beraberindeki bakanlar, daha sonra otobüsle Eceabat'a hareket etti.

Muhabir: Zafer Akpınar / Mehmet Bayer

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale Gelibolu Eceabat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title