Haberler

Başarılı Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı ile Danone'nin Ortaklaşa Düzenledikleri Zonguldak İl Küçükler Futbol Turnuvasında Dereceye Giren İzmirlioğlu İlköğretim Okulu, Ereğli Atatürk İlköğretim Okulu ve Turgut Reis İlköğretim Okulu Öğrencileri, Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli ve Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi'yi Ziyaret Etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Danone'nin ortaklaşa düzenledikleri Zonguldak İl Küçükler Futbol Turnuvasında dereceye giren İzmirlioğlu İlköğretim Okulu, Ereğli Atatürk İlköğretim Okulu ve Turgut Reis İlköğretim Okulu öğrencileri, Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli ve Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi'yi ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Danone'nin ortaklaşa düzenledikleri ve Zonguldak'ta gerçekleştirilen il birinciliği müsabakalarında ilk üç arasına giren turnuva birincisi İzmirlioğlu İlköğretim, ikinci Ereğli Atatürk İlköğretim ve üçüncü Turgut Reis ilköğretim okulu yaptıkları yardımlardan dolayı Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli ve Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi'ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

İlk ziyaret Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli'ye gerçekleştirildi. Takımlara vermiş olduğu destek dolayı teşekkür eden İzmirlioğlu ilköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Atıf Budak, "Bize vermiş olduğunuz desteğin karşılığını size verdik. Ankara'da hem Ereğli'yi hem de Zonguldak'ı temsil edeceğiz. Ankara'ya Danone grup maçlarına gideceğiz" dedi. İlk üç takımın dereceye girmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Sesli, "Göstermiş olduğunuz başarı bizleri mutlu ediyor. Başarılarınızın devamını dilerim" diye konuştu. Murat Sesli öğrencilere futbol topu hediye etti.

Ardından Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi'yi ziyaret eden öğrenciler kazandıkları başarıyı Kaymakam Ekşi'ye anlattılar. Kaymakam Ekşi, başarıların devamını beklediklerini söylerken, öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durması hakkında öğütler verdi.

(BA-OS-Y) 04.03.2008 17:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title