Haberler

Bartın Cumhuriyet Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanı ZBEÜ Rektörünü ziyaret etti

Güncelleme:

Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ve Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, konuklarıyla bir süre sohbet etti. Konukları ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer'e teşekkür etti. Ziyaret iyi niyet temennileri ile sona erdi.

Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ve Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'i ziyaret etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ve Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan'ı makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, konuklarıyla bir süre sohbet etti.

Konukları ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer'e teşekkür etti. Ziyaret iyi niyet temennileri ile sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ceyhan Bartın Rektör Kamu Eğitim Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title