Haberler

'Barış, Demokrasi ve Özgürlük' Konulu Toplantı Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 5 milletvekili ve 3 Parti Meclisi üyesi, barış süreci ile ilgili bölgenin nabzını tutmak için geldiği Adıyaman'da, 'Barış, Demokrasi ve Özgürlük' konulu toplantı düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 5 milletvekili ve 3 Parti Meclisi üyesi, barış süreci ile ilgili bölgenin nabzını tutmak için geldiği Adıyaman'da, 'Barış, Demokrasi ve Özgürlük' konulu toplantı düzenledi.

CHP heyeti, yaz boyunca 25 ili gezerek vatandaşlara CHP'nin barış sürecine verdiği katkıyı ve CHP'nin politikalarını anlatacak. Manisa Milletvekili Hasan Ören, Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Kocaeli Milletvekili Mehmet Halil Kaplan, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Parti Meclisi üyeleri Çetin Soysal, Hüseyin Saygılı ve İbrahim Yener, Adıyaman'daki temaslarının ilkini partililer ile gerçekleştirdi. Partililer ile bir araya gelen heyet daha sonra Adıyaman Esnaf Odaları Birliği Toplantı salonunda 'Barış, Demokrasi ve Özgürlük' konulu toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya, STK'lar, dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, "Biliyorsunuz bir çözüm süreci yürütüyor hükümet. Bizim genel başkanımız, kendilerine destek vermek istemesine rağmen kendilerine kredi açtım demesine rağmen sayın başbakan krediyi elinin tersi ile iterek senin desteğine ihtiyacım yok diyerek desteği reddetmişti. ve daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Barışa Karşı diye kamuoyu önünde barışa karşı algısı yapmaya çalışıyor. Ama bizim barışa karşı olmadığımızı, kalıcı barışın sağlanması anlamında en fazla çaba sarf eden partinin biz olduğumuzu biliyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, "Bugün Cumhuriyet Halk Partisinin 'Barış, Demokrasi ve Özgürlük' konulu toplantısı yapıldı. 5 Milletvekilimiz,3 meclis üyemiz bu toplantıya katılmış durumdalar. Adıyaman'daki vatandaşların barış süreci ile olan görüşmeleri bir rapor halinde yapıp bunu genel merkeze sunmaktır. Katılım oldukça çok iyi ve bu katılımın yüksek olması son derece bizleri mutlu etmiştir. Diliyoruz ki, bu ülkede kalıcı barış biran önce gelir. Ben toplantının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı soru cevap şeklinde devam etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hasan Ören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title