Haberler

Bandırma'da Öğrencilerin Karne Sevinci

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte 76 okulda toplam 23 bin 228 öğrenci ve bin 600 öğretmen tatile çıktı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte 76 okulda toplam 23 bin 228 öğrenci ve bin 600 öğretmen tatile çıktı.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte bir mesaj yayımlayarak " Sevgili Öğrencilerim, Edindiğiniz yeni bilgi ve deneyimlerin ışığında uzun bir dönemi tamamlamış bulunuyorsunuz. Almış olduğunuz karneler sizin yıl boyunca sarf ettiğiniz emeğinizin karşılığıdır. Çalışmaların sonucunda uzun bir tatili hak ettiniz. Tatil boyunca bol bol dinlenin; fakat dinlenmek ve tatil yapmak ne kadar önemli ise zaman zaman tekrarlar yapmak ve bol bol kitap okumak da o kadar önemlidir. Yapacağınız bu çalışmalar geleceğiniz için sizlere yol gösterici olacaktır. Kıymetli Velilerim, Çocuğunuzun hayatta zaman zaman başarısız oluşunun hayatın sonu olmadığını, insanın isterse her şeyin üstesinden gelebileceğini, karneleri nasıl olursa olsun çocuklarınızı çok sevdiğinizi onlarla sık sık paylaşın. Yaz döneminde okullarımızda Destekleme ve Yetiştirme kursları açmış bulunmaktayız. Bu kurslarımıza başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi 17.06.2016 Cuma günüdür. Kurslara katılım için başvurularınızı tamamlayınız ve kurslarla ilgili okul müdürlerinden bilgi alınız. Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Yoğun bir çalışma temposu geçiren sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siz de bu tatili hak ettiniz. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılına kendinizi ve bilgilerinizi güncelleyerek büyük bir istek ve arzu ile başlayacağınıza eminim. Bu vesile ile bir kez daha tüm öğretmen, öğrenci ve velilerime hayırlı tatiller diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Özkan Balıkesir Bandırma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title