Haberler

Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Gastronomi Yarışmasında Zafer Kazandı

Güncelleme:

Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Gastronomi Yarışması'nda büyük bir başarı elde etti. Yarışmada 10 öğrenci birlikte mücadele ederek toplamda 6 Altın Madalya ve 4 Bronz Madalya kazandı.

Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Gastronomi Yarışması'nda fırtına gibi esti. Antalya-Alanya da gerçekleşen yarışmada, 10 öğrenci birlikte mücadele ederek toplamda 6 Altın Madalya ve 4 Bronz Madalya kazanarak adeta bir zafer elde etti.

Yarışma sürecinde öğrencilerle beraber aynı heyecanı paylaşan öğretmenleri Erhan Kolak ve Umut Serdar Özkaraca yarışma hakkında şu sözleri söylediler. Öğretmen Erhan Kolak, "Öğrencilerimizin 8. Uluslararası Gastronomi Yarışması'nda sergiledikleri başarı, onların tutku dolu çalışmalarının bir sonucudur. Yarışma sürecinde öğrencilerim, kendi kategorilerinde öne çıkarak ödüller kazandılar. Onların bu başarısı, öğrenci-öğretmen işbirliğinin ve birlikte oluşturduğumuz özel bir atmosferin ürünüdür. Her bir öğrencimin emeği benim için gurur verici. Yarışma, onların sadece mutfak becerilerini değil, aynı zamanda liderlik ve takım çalışması yeteneklerini de ortaya koydu. Bu süreçte yanlarında olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimi tebrik ediyor, bu başarıda emeği geçen diğer öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Gelecekteki gastronomi şeflerimizin başarılarına tanıklık etmek beni heyecanlandırıyor" dedi.

Meslek Öğretmeni Umut Serdar Özkaraca'da, "Öğrencilerimizin 8. Uluslararası Gastronomi Yarışması'nda kazandıkları başarı, onların özverili çalışmalarının bir sonucudur. Bu yarışma sürecinde, öğrencilerimizle birlikte çalışmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyorum. Her bir öğrencimiz, kendi kategorilerinde gösterdikleri üstün yetenekle adeta birer şef gibi performans sergiledi. Onların bu başarısı, sadece bireysel değil, aynı zamanda ekip çalışmasının da bir ürünüdür. Tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen diğer öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Öğrencilerimizin gelecekteki başarılarını izlemek için sabırsızlanıyorum."

Okulda yapılan ödül töreninde konuşan Müdür Rıdvan Teke'de, öğrencilerin başarılı performansını ve başarılarını vurgulayarak, "Okulumuzun öğrencileri, 8. Uluslararası Gastronomi Yarışması'nda gösterdikleri üstün performansla büyük bir başarı elde ettiler. Ana Yemek, En İyi Lise Ekip, Yöresel Yemekler, Uzak Doğu Asya, Makarna ve Balık Yemekleri kategorilerinde kazandıkları 6 Altın Madalya ve 4 Bronz Madalya, öğrencilerimizin azmi ve yeteneklerinin bir göstergesidir. Bu yarışma, eğitim kalitemizin ve öğrencilerimizin başarılı bir yansımasıdır. Gastronomi Şehri unvanı almaya çalışan şehrimizden böyle gençlerin çıkması bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Tüm öğrencilerimizi kutluyor, onların gelecekteki başarılarına olan inancımızı yineliyorum. Aynı zamanda öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimize de teşekkür ediyor, başarılarınızla gurur duyuyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Lisesi Balıkesir Gastronomi Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title