Haberler

Balıkesir'den Kısa Kısa

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, 4,5 milyon kilogram zeytin aldı.

Marmarabirlik'e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nde zeytin alım dönemi sona erdi.

Kooperatifin ve Ocaklar Beldesinin Belediye Başkanı Hüseyin Durak, yaptığı açıklamada, Erdek ilçe sınırları içinde, 5 bin 100 kooperatif ortağından 4,5 milyon kilogram zeytin alımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Geçen yıl bu miktarın iki katı alım yapıldığını dile getiren Durak, bu yıl azalan alımda, elverişsiz hava koşulları ve zeytin sineği hastalığının etkili olduğunu kaydetti.

-Gençer'den, Türközen ve Ergin'e çağrı

CHP Ayvalık Belediye Başkan Adayı Rahmi Gençer, kısa bir süre önce CHP'den istifa eden Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ve Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin'e birlik ve bütünlük çağrısında bulundu.

Ayvalık ilçe binasında partililerle bir araya gelen Gençer, bu günlerin dayanışma ve el ele hareket etme günü olduğunu, CHP olarak herkesi kucaklamaya hazır olduklarını ifade eden Gençer, şunları kaydetti:

"Bu partiye onların çok büyük hizmetleri vardır. Sadece üç değerli belediye başkanımız değil, onlarla birlikte partiden ayrılan işçi kardeşlerimize de kapımız sonuna kadar açıktır. Biz ekmekle oynamayacağız. İşçi kardeşlerim rahat olsunlar. CHP olarak yerel seçimlerin ardından ülke genelinde de hep birlikte iktidara yürüyeceğiz. Türkiye'yi bu karanlık günlerden kurtaracağız. Bunu hep birlikte yapacağız. Bu yüzden de tüm dostlarımızı önce Ayvalık, sonra Balıkesir ve en sonunda da Türkiye'de birleşerek partimizi el birliğiyle iktidara hep birlikte taşımaya davet ediyorum. Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak, partimizin bayrağını inşallah iktidara taşıyacağız." - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Rahmi Gençer Balıkesir Ayvalık Erdek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title