Haberler

Balıkesir'de Bayramlaşma

Balıkesir il protokolü Vali Ahmet Turhan'ın ev sahipliğinde valilik binasında bayramlaştı.

Balıkesir il protokolü Vali Ahmet Turhan'ın ev sahipliğinde valilik binasında bayramlaştı.

Balıkesir il protokolü, kurban bayramı dolayısı ile Balıkesir Valiliği Rıza Akdemir Sergi Salonu'nda bir araya geldi. Bayramlaşma törenine Vali Ahmet Turhan ve eşi Nuran Turhan ev sahipliği yaptı. Törene Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Edip Uğur, Haluk Ahmet Gümüş, Mehmet Cemal Öztaylan, Ali Aydınlıoğlu, Tülay Babuşçu, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, Belediye Başkanı İsmail Ok, 9. Ana Jet Üssü Komutanı Tuğgeneral Fethi Alpay, Rektör Prof. Dr. Mahir Alkan, Emniyet Müdürü Halil Karataş, askeri ve yargı mensupları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Valilik binasındaki bayramlaşma töreninin ardından huzurevini ziyaret eden Vali Ahmet Turhan, huzurevi sakinleri ile bayramlaştı. Yaşlılarla bir süre sohbet ederek onlara hediyeler veren Vali Turhan, huzurevi sakinleri ile birlikte bayram tatlısı yedi. Huzurevi ziyaretinden sonra Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Ayten Burhan Erdayı Sevgi Evini ziyaret eden Vali Ahmet Turhan, çocuklarla sohbet etti. Çocuklar ise kendilerini bayram gününde yalnız bırakmayan Vali Turhan'a teşekkür etti. Vali Turhan, Sevgi Evinden sonra Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne geçerek burada yatan hastaları ziyaret etti. Bayramı hastanede yatarak geçirmek zorunda kalan hasta ve refakatçılarıyla bayramlaşan Ahmet Turhan hastalara 'geçmiş olsun' dileğinde bulunarak karanfil ve kolonya verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Ahmet Gümüş Ahmet Edip Uğur Rıza Akdemir Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title