Haberler

Balık Son 30 Yılın En Kıt Dönemini Yaşıyor

Balık son 30 yılın en kıt dönemini yaşıyorTEKİRDAĞ - Türkiye genelinde etkili olan olumsuz hava şartlarının Marmara'da da kendini hissettirmesi, balık tezgahlarına yansırken, balıkçılar son 30 yılın en kıt dönemini yaşadıkları söyledi.

Balık son 30 yılın en kıt dönemini yaşıyor

TEKİRDAĞ - Türkiye genelinde etkili olan olumsuz hava şartlarının Marmara'da da kendini hissettirmesi, balık tezgahlarına yansırken, balıkçılar son 30 yılın en kıt dönemini yaşadıkları söyledi.

Marmara Denizi'nde de etkili olan olumsuz hava şartları son birkaç gündür düzelirken, havaların sıcak olması balık fiyatlarının azda olsa düşmesine etki yaptı. Balığın az olmasından etkilenen Tekirdağlı balıkçılar, son yılların en kıt dönemini yaşadıkları söyledi.

Tekirdağlı balıkçı Hüseyin Kalaycı, son 25 ile 30 yılının en az balığın çıktığı yılları yaşadığı dile getirerek, "Bu sene genelde balıkta sıkıntı oldu. Zaten her zaman söylüyoruz bu fiyatlarda yansıyor. Tabi bunda havanında etkisi var. Şu iki, üç gündür hava biraz düzeldi. Fırtına olmadığı zaman çalışma ortamı daha rahat tabi ki. Biraz biraz balık kendini gösterdi ama balığın çok devamı yok. Belki son 25-30 yılın en kıt dönemini yaşıyoruz. Buda fiyatlara yansıyor. Son iki gündür havaların biraz iyi olması fiyatları biraz düşürdü. Mesela hamsi, bir haftadan beridir böyle canlı hamsi yoktu. Bu gün iyi bir canlı hamsi geldi. İstavrit 25 liraya çıkmıştı şimdi 20 liraya döştü. Canlı hamsi 25 liraydı bu gün şimdi 20 lira, çinekop yoktu zaten oda birkaç gündür gösterdi kendini inşallah arkası gelir diyoruz ama bu sene zor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmara Denizi Tekirdağ Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title