Haberler

Balaban, Gazü Öğrencilerine 'Küresel Isınma ve Çevre Verimliliği'ni Anlatılacak

Milli Prodüktivite Merkezi (Mpm) Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Balaban, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü İşbirliği ile Gaziantep Üniversitesi Öğrencilerine "Küresel Isınma ve Çevre Verimliliği' Konusunda Bilgilendirme Sunumu Yapacak.

Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Balaban, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Gaziantep Üniversitesi öğrencilerine "Küresel Isınma ve Çevre Verimliliği' konusunda bilgilendirme sunumu yapacak.

Gaziantep Üniversitesi Yurt-Kur toplantı salonunda yapılacak sunum hakkında açıklama yapan Balaban, "İçinde yaşadığımız dünya kaynaklarının bilinçsiz ve savurgan bir şekilde kullanılmasından dolayı küresel ısınma ve çevre kirliliği ile karşı karşıya olduğumuz artık her kesim tarafından bilinmektedir. Küresel ısınmayla; İnsanoğlu yaşadığı çevreye verdiği zarara karşılık dünyadan ekolojik tepki almakta, verdiği zararın karşılığını çok ağır ödeyebileceği mesajını almaktadır" dedi.

Bütün dünyayı ve canlıları etkileyen küresel ısınmaya karşı bilinçlenmek ve bilinçlendirmek için toplumdaki birçok kurum ve kuruluşa görevler düştüğünü ifade eden Balaban, "Küresel ısınma ve çevre kirliliği konusunda bilinçlendirmek ve kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasına katkı sağlamak amacı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Gaziantep Üniversitesi Yurt-Kur toplantı salonunda, Gaziantep Üniversitesi öğrencilerine yönelik "Küresel Isınma ve Çevre Verimliliği konusunda bilgilendirme sunumu yapacağız. sadece öğrencileri değil konuya duyarlı herkesi sunuma bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"Küresel Isınma ve Çevre Verimliliği" konulu sunumun 26 Şubat Salı günü Yurt-Kur Toplantı salonunda 19.00 ve 21.00 saatleri arasında yapılacağı bildirildi.

(SMR-OÇ-Y) 25.02.2008 11:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title