Haberler

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği 13 Şubat Erzincan Gençlikspor’u 1-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği 13 Şubat Erzincan Gençlikspor'u 1-0 mağlup etti.

BAL liginde 3. Lige çıkma mücadelesi veren Yeşil Beyazlı ekip, üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftar ve yöneticilerini üzmüştü. Hafta içerisinde Teknik Direktör Engin Büyükergun ile de yollarını ayıran Karsspor, 2 hafta sonra kendi sahasında 13 Şubat Erzincan Gençlikspor'u 1-0 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi.

Yazdan kalma sıcak ve güneşli havada Kars Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar da izledi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında 73'ncü dakikada golü bulan Yeşil Beyazlı ekip 90 dakika sonunda gülen taraf oldu.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Karssporlu futbolcuları aldıkları başarılı sonuçtan dolayı kutladı. Yıldız, üst üste aldıkları kötü sonuçlardan sonra kendi sahalarında rakipleri karşısında 90 dakika mücadele ederek kazanan futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title