Haberler

Bakkal Amca, Öğretmeni Eto Başkanını Ziyaret Etti

Edremit Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Alparslan, Ticaret Odası Başkanı İsmail Aynur ve Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı'yı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.bulundu.

Edremit Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Alparslan, Ticaret Odası Başkanı İsmail Aynur ve Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı'yı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. bulundu.

Mayıs ayında yapılan kongrede yönetim kurulu başkanlığına seçilen İsmail Aynur'a bakkal esnafı olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini belirten Mustafa Alparslan, "Kendisi benim öğrencilik yıllarımda Ticaret Lisesi'nde muhasebe öğretmenimdi. Ziyaretten ayrı bir mutluluk yaşadım. Başkanımız ve öğretmenime görevinde başarılar dilerim. ETO'nun çıtasını daha yukarılara çıkartacağımdan kuşku yok." şeklinde konuştu.

Aynur ise, meslek odaların başında başarılı bir öğrencisinin olmasının önemini ifade ederek ziyaretin kendisi için anlamlı olduğunu dile getirdi.

Ardından oda yetkilileri, Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı'yı makamında ziyaret görevinde başarılar dilediler. Kırcı, esnafın her zaman yanında olduğunu bundan sonra da yanında olacağını belirtti.

Ziyaretlerde, Bakkallar ve Bayiler Odası başkan vekili Hakan Uçak, yönetim kurulu üyeleri Fehim Üstüner ve Mehmet Pehlivanoğlu'da katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Alparslan İsmail Aynur Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title