Haberler

Bafra Sydv'den Manda Dağıtımı

Samsun Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı(SYDV) yardıma muhtaç vatandaşlara manda dağıtımı yaptı.

Samsun Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı(SYDV) yardıma muhtaç vatandaşlara manda dağıtımı yaptı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve SYDV mütevelli heyeti Doğanca Mahallesi'nde 3 aileye 3 adet manda dağıttı. Düzenlenen programa, Kaymakam Halis Arslan, SYDV Müdürü Hasan İrer ve Vakıf Mütevelli Heyeti katıldı.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, "Sayın Kaymakamımız Halis Arslan ilçemize geldiği günden bu güne kadar üreticiye inek, mantar ve manda ile proje yapılması konusunda çalışmaları vardı. Bunlarda inek ve mantar üzerine proje yapıldı ve hayata geçirilmişti. Şimdi ise manda projesi yapıldı ve gerekli kriterlere uyan vatandaşlara kura çekimi sonucuyla mandalarını aldı. Sayın Kaymakamımızla beraber inek projesinde sahaya giderek ahırlara ve vatandaşlara nasıl ihtiyaç sahibi olduklarına baktıysak aynısını da manda projesinde de uyguladık. Manda projesinde Şeyhören, Doğanca ve Sarıköyden hak sahiplerine verildi" dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise, "Bu rakamlar bugün 3 dür ama bu bir başlangıçtır. İleriki zamanlarda sayıları artacaktır. İnek, sera, koyun, keçi dağıtıyoruz da neden manda dağıtılmasın dedik. Bu düşünceden hareketle yola çıktık. Bazı projeler ölü doğmuştur, ölü bitmiştir. Bu dağıttığımız mandaları kuruluş sermayesi olarak veriyoruz. İleriki zamanlarda inşallah bu sayıları artıracaksınız. Her çok azdan oluşur. Doğanca'daki manda kaymağı, yoğurdu ve sütü yok satıyor. Bu projede beni destekleyen, geldiğim günden bu yana başta vakıf çalışanlar olmak üzere mütevelli heyetine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halis Arslan Doğanca Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title