Haberler

Bafra SMMM Temsilciliği Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Güncelleme:

Samsun Bafra Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler temsilciliği tarafından yemek düzenlendi.

Samsun Bafra Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) temsilciliği tarafından yemek düzenlendi.

Bafra Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe, Samsun SMMM Odası Başkanı Ahmet Hayvalı, SMMM Onursal Başkanı Ahmet Aydın, Meclis Başkanı Recep Uzun, Bafra SMMM Odası temsilcileri Eyüp Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve Bafralı mali müşavirler katıldı.

SMMMO Onursal Başkanı Ahmet Aydın yaptığı açılış konuşmasında," Sizlerle bizi buluşturan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Öncelikle Gıcı Gölü'nde 7 tane hemşehrimizi yitirdik, kaybettik. Kendilerine rahmet diliyorum. İnşallah böyle büyük acılar yaşamayız. Hepimiz için gerçekten büyük bir acı oldu. Ekmeğinin, rızkının peşinde koşan insanlar ama doğayla mücadelede mağlup oldular. Bafra bizim için çok önemli. Ben mesleki örgütlenmemi başladıktan itibaren Bafra'nın bize verdiği desteği unutmam mümkün değil. Her zaman sizden aldığımız güçle yola devam ettik. Bıraktığımız görevde arkadaşlarımız tarafından layıkıyla devam ettirilmektedir. Çıta Samsun odasının çok yüksek ve gururla bakıyorum. Arkadaşlar o çıtanın daha da yukarı çıkması için gayret içerisinde kendilerine başarılar diliyorum. Hatırlanmak güzel bir şey. Ne kadar vefalı olursak, geçmişteki arkadaşları ne kadar ararsak, hatırını sorarsak, inanın bir gün sizde aynı şekilde aranacaksınız. Ne ekerseniz onu biçeceksiniz " dedi.

Gıcı gölünde ölenlere ramet ailelerine başsağlığı dileyen Samsun SMMMO Başkanı Ahmet Hayvalı ise, odadaki eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından 25 yılını dolduran 25 Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere plaket verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Recep Uzun Samsun Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar…
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title