Haberler

B.b. Erzurumspor, Mhk Başkanı'ndan Deneyimli Hakem İstedi

Hakem hataları B.B. Erzurumspor yönetiminin sabrını taşırdı.

Hakem hataları B.B. Erzurumspor yönetiminin sabrını taşırdı. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nu ziyaret eden B.B. Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın, hakem hatalarının yer aldığı bir CD'yi 2.5 saat boyunca hakemlerin patronuna izlettirdi, "Deneyimli hakem istiyoruz" ricasında bulundu.

Sezon başından bu yana özellikle iç saha maçlarında inanılmaz hakem hatalarıyla önemli puanlar kaybeden, son olarak da geçtiğimiz Pazar günü yine Cemal Gürsel Stadyumu'nda oynanan Sandıklıspor maçında bariz bir golü verilmeyen B.B. Erzurumspor'da sabırlar tükendi. B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, bugün İstanbul'da MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile biraraya gelerek, hakemlerle ilgili şikayetlerini iletti. Özakalın, "Hakemler art niyetli değil ama çok deneyimsiz ve tecrübesiz olmalarının faturasını biz ödüyoruz" diyerek, Namoğlu'ndan hakemlerin "adil" düdük çalmalarını istedi.

ÖZAKALIN, MAÇLARIN VİDEOSUNU NAMOĞLU'NA İZLETTİRDİ

B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın bugün yönetici Melik Kaya ile birlikte MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile biraraya geldi. MHK üyesi Bedri Dölkeleş'in de bulunduğu görüşmede, Başkan Özakalın, sezon başından bu yana yaşanan hakem hatalarının yeraldığı video görüntülerini MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve MHK üyesi Bedri Dölkeleş'e izletti. B.B. Erzurumspor'un maçlarının kalabalık bir taraftar grubunun izlediğini ve maçları yöneten hakemlerin seyirci baskısı altında ezilip, hatalı kararlar verdiğini Namoğlu ile paylaşan Başkan Özakalın'ın, "Kesinlikle hakemlerimizin art niyetli olduklarını düşünmüyoruz. Aksine hepsi pırıl pırıl insanlar ancak üzülerek söylemek istiyorum ki yetersizler. Genç ve tecrübesiz hakemler, seyirci baskısını kaldıramadığı için hatalar yapıyorlar. Üstelik kendilerince seyirci baskısı altında olmadıklarını ispat için de takdir haklarını hep konuk ekipten yana kullanıyorlar. İlk yarının 10 maçında kırmızı kart gördük. Bu kartların büyük çoğunluğu haksız çıkan maçlardı" diye dert yandığı öğrenildi.

"YENİLDİĞİMİZ BAZI MAÇLARI İYİ YÖNETEN HAKEMLERE TEŞEKKÜR ETTİK"

MHK Başkanı Namoğlu'na, yenildikleri bazı maçlarda hakemlerin çok iyi yönetim gösterdiklerini, bu nedenle de kulüp olarak federasyon ve MHK'ye "teşekkür mektubu" gönderdiklerini anlatan Başkan Özakalın, bu mektupları da hakemlerin patronuna iletti.

"HATALAR DEVAM EDERSE, LİGDEN ÇEKİLEBİRİZ"

Henüz ligler başlamamışken dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'a yaptığı ziyaret sırasında, onlarca TV'nin canlı yayın yaptığı esnada, "Erzurumspor'u artık Süper Lig'e çıkarın" dediğini MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na aktaran Başkan Özakalın, "Bu açıklama bize hem gurur hem de ağır bir sorumluluk verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız'ın bu isteğini yerine getirebilmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ancak hakem hataları canımızı çok yaktı. Biz kimseden "bizi kayırın, hep lehimize çalın, rakiplerimizin hakkını yiyin" demiyoruz. Biz, sadece ve sadece adil bir yönetim talep ediyoruz. Bunun için de deneyimli, tecrübeli hakemlerin maçlarımızı yönetmesini istiyoruz. Açık söyleyeyim, bu hatalar devam ederse, bizim artık bu ligde mücadele etmemizin de bir anlamı kalmaz. Yönetim kurulu olarak, hataların devamı halinde ligden çekilmek dahil her türlü radikal kararı uygulamayı kararlaştırdık. İnşallah, bu kararı uygulamaya sokmaya gerek kalmaz" dediği ifade edildi.

SAKARYA MAÇINA ÜST DÜZEY HAKEM ATANACAK

Yaklaşık 2.5 saat süren görüşme sırasında, Başkan Özakalın ve yönetici Kaya'nın getirdiği videoyu izleyen MHK Başkanı Namoğlu'nun da hatalardan ötürü Başkan Özakalın'a hak verdiği öğrenildi. Özakalın'a, "Ben de kısa bir süre önce göreve geldim, eksiklikleri tespit edip, gerekeni yapacağız" dediği ifade edilen MHK Başkanı Namoğlu'nun, hafta sonunda Sakarya'da oynanacak ve her iki takım açısından da büyük önem taşıyan Sakaryaspor-Erzurumspor maçına Süper Lig veya PTT 1. Lig'den hakem göndereceklerinin sözünü verdiği belirtildi. "Erzurum'un bir futbol kenti olduğunu çok iyi biliyoruz" diyen Namoğlu'nun, "Bundan sonraki maçlarınıza deneyimli, tecrübeli hakemlerin görevlendirilceğinin sözünü size verebilirim. Yoğun seyirci önünde oynanan maçların deneyimli hakemlerce yönetilmesinin doğru olacağına ben de inanıyorum. Bu yönde de adım atacağız" dediği öğrenildi.

Başkan Özakalın ve yönetici Kaya, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve MHK üyesi Bedri Dölkeleş'e "sabır" çekmeleri için birer Oltu Taşı tespih ediye etti…

MHK Başkanı Namoğlu ile yapılan görüşmeden olumlu düşüncelerle ayrılan B.B. Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın ve yönetici Melik Kaya, yarın da Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Başkanvekili Arif Koşar ile görüşecekleri ve ligdeki kalan maçlarda deneyimli hakemlerin görevlendirilmesi isteğini aktaracakları belirtildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurumspor Kulübü Saim Özakalın Yusuf Namoğlu Melik Kaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title