Haberler

Ayvalıklı Atletlerin Kupa Sevinci

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki milli atletler, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen şampiyonadan 6 kupa ile döndü.
Genç atletler elde ettikleri zaferin sevincini Mersin'den döner dönmez kendilerine destek veren...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki milli atletler, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen şampiyonadan 6 kupa ile döndü.

Genç atletler elde ettikleri zaferin sevincini Mersin'den döner dönmez kendilerine destek veren Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in ardından ziyaret ettikleri Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer ile paylaşmayı ihmal etmedi. Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Ankara'da elemeler yapıldıktan sonra Mersin'de gerçekleşen Kulüplerarası Atletizm Şampiyonası kapsamında düzenlenen Yürüyüş Ligi finaline katılan Ayvalıklı atletler, final yarışmalarından ilçeye 6 kupa ile döndü. Elde ettikleri haklı zaferin sevincini kendilerine her zaman sahip çıkıp, maddi ve manevi katkılarda bulunan ATO Başkanı Rahmi Gençer'e götüren genç atletler, sevinçlerini Gençer ile paylaştı.

GENÇER MEMNUN

Başarılı atletlerin kendisine gerçekleştirdiği ziyaretten son derece memnun olduğunu vurgulayan ATO Başkanı Rahmi Gençer, geçtiğimiz yıl Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen şampiyonaya Ayvalıklı Atletlerin Kafile Başkanı olarak katıldığını hatırlatarak, "Ayvalık Atletizm Kulübü, ilçemizdeki en önemli spor kulüplerinden biridir. Bu kulübümüz elde ettikleri yurt içi ve yurt dışı başarılarla bizleri gururlandıran bir kulüptür. Bu yüzden de bu kulübümüz ve bünyesindeki milli atletlerimizle ne kadar övünsek azdır. Bugün; Türk Yürüyüş Milli Takımının büyük bir kısmı Ayvalıklı sporculardan oluşmaktadır. Bununla birlikte 60 kadar sporcunun atletizm terbiyesi alarak geleceğe hazırlanmalarını önemsiyoruz. Ayvalıkta Atletizm Spor Kulübü ve sporcularını desteklenmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra da Atletizm dalları ilçede çeşitlendirilmeli ve bu kulüp güçlendirilmelidir" diye konuştu. Öte yandan, Mersin'den büyük bir başarıyla dönen takımın kaptanı Rojbin Yılmaz, kendilerine destek veren herkese sonsuz şükranlarını sunmayı da ihmal etmedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Ayvalık Türkiye Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title