Haberler

Ayvalık'ta Vedat Özcan Sergi Açacak

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki belediyeye ait Orhan Peker Sanat Galerisi, yılın son sergisini sanatseverlerle buluşturma hazırlanıyor.
Bu kapsamda, klasik ve kendi alanında ünlü sanatçıların yanı sıra, genç yeteneklere de destek veren...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki belediyeye ait Orhan Peker Sanat Galerisi, yılın son sergisini sanatseverlerle buluşturma hazırlanıyor.

Bu kapsamda, klasik ve kendi alanında ünlü sanatçıların yanı sıra, genç yeteneklere de destek veren galeri, bu kez de çağdaş ve modern bir sanatçı olarak tanınan Vedat Özcan'ın 'Bir' adını taşıyan sergiye ev sahipliği yapacak. 2000-2004 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimini tamamlayan sanatçı Vedat Özcan'ın sergisinin küratörlüğünü ise Nail Özlüsoylu'nun üstlendiği öğrenildi. Sergi ile ilgili düşüncelerini ifade eden sanatçı Özcan, "Var olan her şey 1'le başladı, her şeyin ilki ve sonu karıştı" dedi.

Öte yandan, sergi ile ilgili konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, çağdaş ve modern Ayvalık'ın gelişiminin kültür turizmi ile ancak mümkün olabileceğinin altını çizdi. Türközen, genç sanatçılara ve yeteneklere sahip çıkmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

16 Aralık Pazartesi günü saat 17.30'da açılacak olan serginin 28 Aralık'a kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacağı bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bülent Türközen Vedat Özcan Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title