Haberler

Ayvalık'ta Kurban Bayramı Kutlaması

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Kurban Bayramı kutlamaları oldukça samimi ve sıcak bir şekilde gerçekleşti.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Kurban Bayramı kutlamaları oldukça samimi ve sıcak bir şekilde gerçekleşti.

Kutsal bayramların en önemlilerinden Kurban Bayramı kutlamaları, Ayvalık Protokolü tarafından bir dizi ziyaretlerle gerçekleştirildi. Ayvalık Kaymakam Vekili ve Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz'un öncülüğünde, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in yanı sıra daire amirleri, ilçede faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla saat 10.00'da İlçe Garnizon Komutanlığında başlayan bayram kutlaması ziyaretleri kapsamında, Aliçetinkaya İlkkurşun Gaziler Rehabilitasyon Merkezinde bulunan şehir aileleri ve gazilerle bir süre sohbet eden ilçe protokol üyeleri daha sonra Ayvalık Devlet Hastanesine geçti.

Ayvalık Devlet Hastanesi'nde hastaları tek tek ziyaret eden Kaymakam Yavuz ve Başkan Türközen, hastalarla yakinen ilgilendi. Hastanenin hemodiyaliz bölümünde tedavi gören diyaliz hastalarının da ziyaret edilmesinin ardından saat 11.00 ile 11.30 arasında ilçe merkezinde Cumhuriyet Meydanında halkla bir araya gelen protokol üyeleri Kurban Bayramının coşkusunu halkla paylaşmasını bildi. Meydandaki çay bahçelerinde oturan vatandaşların tek tek ellerini sıkarak bayramını kutlayan Kaymakam Naif Yavuz, Belediye Başkanı Türközen'in bu davranışı takdirle karşılandı.

Meydandaki bayramlaşmanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Cezaevini ziyaret eden protokol üyeleri polis ve mahkumların bayramını da kutlamayı ihmal etmedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Naif Yavuz Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title