Haberler

Ayvalık'ta Fatma Anne'nin Acı Günü

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yoksul hastalar ve ihtiyaç sahiplerinin imdadına Hızır gibi yetişmesiyle ‘Fatma Anne’ olarak nitelendirilen Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı, uzun süredir amansız bir hastalıkla boğuşan çok sevdiği ablası Nuriye Atılgan’ı kaybetti.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yoksul hastalar ve ihtiyaç sahiplerinin imdadına Hızır gibi yetişmesiyle 'Fatma Anne' olarak nitelendirilen Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı, uzun süredir amansız bir hastalıkla boğuşan çok sevdiği ablası Nuriye Atılgan'ı kaybetti.

Evli ve 2 yetişkin çocuk sahibi Nuriye Atılgan'ı kaybetmenin acısını derinden hisseden Fatma Anne'yi ablası Nuriye Atılgan'ın cenazesinde; Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdiresi Elif Kıvanç, Ak Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, CHP İlçe Başkanı Ahmet Toker, CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayları Asım Sürer, Filiz Karayelli, Elif Günaydın Kaynak, Ak Parti İlçe Kadın Kolları, CHP İlçe Kadın Kolları, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği yöneticileri, ilçede faaliyet gösteren bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş grubu yalnız bırakmadı.

Nuriye Atılgan'ın cenazesi; Ayvalık Merkez Saatli Camii'de kılınan öğle namazının ardından Ayvalık Kabristan'ında sevenleri tarafından gözyaşlarıyla toprağa verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Ak Parti Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title