Haberler

Ayvalık'ta Atatürk İ.ö.o. Türkiye Birinciliğini Zorluyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz yıl 'Yılın Kaliteli Ekibi' dalında il birincisi olan Ayvalık Atatürk İlk Okulu, MEB TKY Ödül sürecinde Balıkesir'deki tüm okullar arasından 'Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu' ödülü dalında 1.olmasının...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz yıl 'Yılın Kaliteli Ekibi' dalında il birincisi olan Ayvalık Atatürk İlk Okulu, MEB TKY Ödül sürecinde Balıkesir'deki tüm okullar arasından 'Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu' ödülü dalında 1. olmasının ardından, şimdide aynı kategoride Türkiye çapında ilk 10'na girmeyi başardı.

Milli Eğitim Bakanlığının 'Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi' ve 'Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesine' başvuran Ayvalık Atatürk Okulu, Beyaz Bayrak ve Mavi Gök Yeşil Yaprak gibi ödülleri de alarak, Ayvalık'ın eğitim ve öğretim alanındaki yüz akı olmayı başaran Atatürk İlköğretim Okulu,

'Yılın Kaliteli Ekibi' alanında Türkiye genelinde ilk 10 okul arasına girmeyi başardı. Ancak bununla yetinmeyen Atatürk İlköğretim Okulu'nun hedefinin Türkiye birinciliği olduğu vurgulandı.

Geçtiğimiz yıl; Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü 'Beslenme Dostu Okul' ödülünü bünyesindeki Karıncalar Ekibi'nin kazandığını hatırlatan Atatürk İ.Ö.O Müdürü Kemal Girgin ise okulunun başarısından oldukça gururlu görünüyor.

"BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL"

2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılında, başta kendisi olmak üzere; yardımcıları Soner Suyolcu, Selçuk Yurdabak, okul öğretmenleri; Selman Burunsuzoğlu, Oya Sevinç, Sevinç Arslan, Nazmiye Özsaray'ın yanı sıra destek personeli Halim Demirci, Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Uğur ve Öğrenci temsilcisi Büşra Odabaşı isimlerinden oluşan Karıncalar Ekibi'nin yoğun çalışmaları sonucunda okulun MEB tarafından yapılan 'Milli Eğitim Bakanlığının Toplam Kalite Yönetimi Ödül Yönergesi' çerçevesinde Kaliteli okul-kurum kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldüğünü kaydeden Kemal Girgin, elde ettiklerini başarının tesadüf olmadığını kaydetti.

Geçen yıl Balıkesir'de düzenlenen törenle ödüllerini Vali Ahmet Turhan'dan aldıklarını hatırlatan Okul Müdürü Kemal Girgin, "Okulumuzun yeniden yapılanma süreciyle birlikte Toplam Kalite Yönetimi çalışmaları bilimsel ve profesyonel düzeyde uygulanmaya başlanmış, stratejik yönetim anlayışıyla tüm süreçlerimizi sürekli geliştirmek ve nitelikli hizmet vermeye çalışmak temel amacımız olmuştur. Bu amaç doğrultusunda okulumuzda tüm paydaşların ihtiyaçlarını dikkate alan ve hizmet alanı odak kılan bir yönetim anlayışı sergilenmektedir. Öncelikli hedefimiz hizmetlerinin niteliğiyle ilköğretimde standartlaşmış, kalitesiyle eğitim bölgesindeki diğer kurumlara örnek olan, sürekli gelişen, öğrenen ve iyileşen bir okul olmaktır" ifadelerini kullanarak; okulunun Türkiye genelinde saha ziyaretine kalan 10 okulun arasında kaldığını ve amaçlarının Türkiye birincisi olmak olduğunun altını çizdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Balıkesir Türkiye Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title