Haberler

Ayvalık Belediyesi'nin Beach Kafesi Yenilendi

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi tarafından yenilenen ve modern görünümüyle ilçe halkına yeniden kazandırılan Çamlık-Paşalimanı'ndaki belediyeye ait kafeterya yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da hizmet vermeye başladı.

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi tarafından yenilenen ve modern görünümüyle ilçe halkına yeniden kazandırılan Çamlık- Paşalimanı'ndaki belediyeye ait kafeterya yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da hizmet vermeye başladı.

Ayvalık Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çamlık- Paşalimanı Beach Cafe'nin yenilenen yüzü ve kış moduna döndürülmesiyle vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü belirtildi. İlçenin en güzel doğasına sahip, yeşil ve çamın tüm tonlarının adeta uyumla dans ettiği Paşalimanı'nda her sabah zengin kahvaltı çeşitleriyle de hizmet veren kafeterya eşsiz manzarasıyla yaşama sevincini hissetmek isteyenleri güler yüzlü personeliyle ağırlarken, Cuma-Cumartesi gecelerinde de saat 21.30 ile 01.00 saatleri arasında canlı müzikle eğlence zirveye taşınıyor. Kalamar, midye ve balık çeşitlerine dünya litaratürüne geçmiş Ayvalık Mutfağı'nın kendine has mezelerini de mönü seçeneklerinin de katıldığı Ayvalık Belediyesi Çamlık-Paşalimanı Beach Cafe'de, ünü dünyaya yayılmış Ayvalık Tostu'nun tüm çeşitleri de müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

"AMACIMIZI HALKA HİZMET"

Doğanın eşsiz ambiyansıyla çaylarını yudumlamak isteyen vatandaşların vazgeçemediği Çamlık-Paşalimanı Beach Cafe ile ilgili görüşlerini aldığımız Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, amaçlarının ilçe halkına en iyi hizmeti verebilmek olduğunu vurguladı. Ayvalık halkının her hizmetin en iyisine layık olduğunun altını çizen Başkan Türközen, Çamlık-Paşalimanındaki sosyal tesis gibi Gönül Yolu üzerinde bulunan Duba Plajını da kış aylarında vatandaşlar hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğüne işaret ederek, daha önce kışlık aylarında da halkın hizmetine sundukları Sarı Zeybek Sosyal Tesisinde olduğu gibi tüm bu ünitelerin Lig TV ve D-Smart ekranlarından dev projeksiyon sistemiyle sporseverlere maç keyfini vereceğini de sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bülent Türközen Paşalimanı Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title